Vetrex sp. Z o.o. jest jedną z czołowych
-
Wojciech J.
- Czytelnik

Vetrex sp. Z o.o. jest jedną z czołowych
Od 1997 roku Vetrex sp. Z o.o. dysponuje unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym, technologicznym i wykonawczym - kapitałem wiedzy i doświadczenia zespołu , liczącego obecnie ponad 300 pracowników.

-
bruce willis
- Czytelnik

aż mnie zatkało
ta firma ma kompleksy i manię wielkości ,
daję jej 1,5 roku do 2 lat i będzie pozamiatane jak w Brokacie , sami zobaczycie, przy takim podejściu , brak poszanowania dla klientów, lacha totalna, martw się sam , dzwonisz, dzwonisz i dzwonisz i każdy ma to w d...., ale jeszcze trochę . Nawet jak przyjedzie handlowiec vetrexu to nic nie wniesie, tylko chce nawinąć makaron na uszy abyś brał od nich okna bo są najwięksi, najlepsi itd. a on dostanie z tego prowizję. Trzeba postawić na małą lub średnią firmę a może i profil , mniejszy o wiele więcej może .
Pozdrawiam
vetrex=dobroplast=rąbień
ta firma ma kompleksy i manię wielkości ,
daję jej 1,5 roku do 2 lat i będzie pozamiatane jak w Brokacie , sami zobaczycie, przy takim podejściu , brak poszanowania dla klientów, lacha totalna, martw się sam , dzwonisz, dzwonisz i dzwonisz i każdy ma to w d...., ale jeszcze trochę . Nawet jak przyjedzie handlowiec vetrexu to nic nie wniesie, tylko chce nawinąć makaron na uszy abyś brał od nich okna bo są najwięksi, najlepsi itd. a on dostanie z tego prowizję. Trzeba postawić na małą lub średnią firmę a może i profil , mniejszy o wiele więcej może .
Pozdrawiam
vetrex=dobroplast=rąbień
-
bruce willis
- Czytelnik

-
dragard1951
- Małomówny

Vetrex...
Póki co Vertex ma nowego, prężnego dilera OKNO - Łódź.
-
bruce willis
- Czytelnik

-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
No nie...
szanuje swoich dostawcow, dobra konkurencje takze ale takie wpisy?!!
to sie wymiotowac chce. Czuje sie jakbym byl na sponsorowanym przez V. spotkaniu i przez przyzwoitosc wysluchalbym takiego bla bla bla.
Vetrex moze ma wiele, szczegolnie dobre okno, ale pewnych cech nie ma wcale :
skromnosc i przyzwoitosc wobec odbiorcow, a
pewnych za duzo: PYCHA
az bije po oczach i zal to czytac szanowna fabryko. Oj boje sie ze to sle na prawde zle skonczy dla firmy.
szanuje swoich dostawcow, dobra konkurencje takze ale takie wpisy?!!
to sie wymiotowac chce. Czuje sie jakbym byl na sponsorowanym przez V. spotkaniu i przez przyzwoitosc wysluchalbym takiego bla bla bla.
Vetrex moze ma wiele, szczegolnie dobre okno, ale pewnych cech nie ma wcale :
skromnosc i przyzwoitosc wobec odbiorcow, a
pewnych za duzo: PYCHA
az bije po oczach i zal to czytac szanowna fabryko. Oj boje sie ze to sle na prawde zle skonczy dla firmy.
Temat zgłębiałem wcześniej ale po sobotniej walce Grzegorza P. załapałem o co chodzi i powiem kopara mi opadła.
Szok!!!
Gdzieś w świecie na bokserskim ringu reklamuje się polska firma, a rodak zdobywa podwójną koronę mistrza świata.
Ile ludzi na świecie to zobaczyło, a znak firmowy prościutki, łatwy do rozpoznania, po polsku "okna". Super zazdroszczę że ich na to było stać i gratuluję.
Szok!!!
Gdzieś w świecie na bokserskim ringu reklamuje się polska firma, a rodak zdobywa podwójną koronę mistrza świata.
Ile ludzi na świecie to zobaczyło, a znak firmowy prościutki, łatwy do rozpoznania, po polsku "okna". Super zazdroszczę że ich na to było stać i gratuluję.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Sponsoring super, trzeba popierac co nasze. Ale taka sieczka? to jest forum uzytkownikow a nie uliczna demonstracja mlodziezy w. ktora wykrzykuje co im slina na jezyk przyniesie.
Chyba ktos tu wychodzi z zalozenia ze nie wazne co, aby tylko mowili..
Niestety, ja firmy z takim wizerunkiem nie moge postawic za wzorcowa, chocby nie wiem jak dobry produkt tworzyla.
Chyba ktos tu wychodzi z zalozenia ze nie wazne co, aby tylko mowili..
Niestety, ja firmy z takim wizerunkiem nie moge postawic za wzorcowa, chocby nie wiem jak dobry produkt tworzyla.