FAKRO FIRMA GODNA NAŚLADOWANIA
FAKRO FIRMA GODNA NAŚLADOWANIA
Myślę że wielu producentów okien z pcv mogłoby dużo się od nich
nauczyć nie tylko robienia dużych pieniędzy ale również jak przy tym
zachować wiele skromności w kontaktach ze swoimi dealerami
których naprawdę traktują jak PARTNERÓW HANDLOWYCH .
pozdrawiam MAGGREGOR
nauczyć nie tylko robienia dużych pieniędzy ale również jak przy tym
zachować wiele skromności w kontaktach ze swoimi dealerami
których naprawdę traktują jak PARTNERÓW HANDLOWYCH .
pozdrawiam MAGGREGOR
-
bruce willis
- Czytelnik

bruce willis pisze:z przykrością stwierdzam że na palcach jednej ręki można by policzyć takich producentów jak piszesz. Ale jeszcze trochę czasu upłynie zanim nauczą się szacunku do swoich odbiorców - partnerów handlowych.
Jeszcze trochę
pozdrawiam
na drugą stronę piłeczke tez można odbić. A tak najbardziej ogólnie to mamy jeszcze wczesne stadium kapitalizmu więc nie ma co się dziwic
-
dealerokien
- Czytelnik

Też współpracuję z FAKRO rzeczywiście bardzo porządna firma
Dla odmiany może powinniśmy zacząć pisać o porządnych firmach niech też coś mają z tego forum, a my wykorzystujemy często to miejsce dla bojów miedzy sobą. Proponuję załozyć nowe forum "FIRMY GONE POLECENIA". Dziwi mnie podejście wielu producentów przecież oni równiez zyją z takich jak my, nie muszą utrzymywać punktów po całej Polsce i to my pracujemy min. na opinię jaką może pochwalić się producent zacznijmy więc szanować się nawzajem bo warto.
Pozdrawiam wszystkich
Dla odmiany może powinniśmy zacząć pisać o porządnych firmach niech też coś mają z tego forum, a my wykorzystujemy często to miejsce dla bojów miedzy sobą. Proponuję załozyć nowe forum "FIRMY GONE POLECENIA". Dziwi mnie podejście wielu producentów przecież oni równiez zyją z takich jak my, nie muszą utrzymywać punktów po całej Polsce i to my pracujemy min. na opinię jaką może pochwalić się producent zacznijmy więc szanować się nawzajem bo warto.
Pozdrawiam wszystkich
-
bruce willis
- Czytelnik

wykonawca Wysłany: Czw Mar 09, 2006 12:23 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
bruce willis napisał:
z przykrością stwierdzam że na palcach jednej ręki można by policzyć takich producentów jak piszesz. Ale jeszcze trochę czasu upłynie zanim nauczą się szacunku do swoich odbiorców - partnerów handlowych.
Jeszcze trochę
pozdrawiam
na drugą stronę piłeczke tez można odbić. A tak najbardziej ogólnie to mamy jeszcze wczesne stadium kapitalizmu więc nie ma co się dziwic
oczywiście piłeczkę można odbić w kierunku " dealerów" którzy to mają problem z płatnościami itd i są niewiarygodni dla producentów względem finansów, ale to są "dealerzy" i tak są nazywani przez producentów " dealerów" itd ,PARTNER HANDLOWY w połaczeniu z Producentem- Partnerem naprawdę mogą dużą osiągnąć na rynku , ale jak wcześniej pisałem ich jest garstka, rynek niedługo się wykruszy i pojawi się "zjawisko" tzw. Partnerstwo Handlowe i na to wszyscy czekamy - piszę oczywiście w swoim imieniu.
Pozdrawiam Wszystkich Partnerów Handlowych
--------------------------------------------------------------------------------
bruce willis napisał:
z przykrością stwierdzam że na palcach jednej ręki można by policzyć takich producentów jak piszesz. Ale jeszcze trochę czasu upłynie zanim nauczą się szacunku do swoich odbiorców - partnerów handlowych.
Jeszcze trochę
pozdrawiam
oczywiście piłeczkę można odbić w kierunku " dealerów" którzy to mają problem z płatnościami itd i są niewiarygodni dla producentów względem finansów, ale to są "dealerzy" i tak są nazywani przez producentów " dealerów" itd ,PARTNER HANDLOWY w połaczeniu z Producentem- Partnerem naprawdę mogą dużą osiągnąć na rynku , ale jak wcześniej pisałem ich jest garstka, rynek niedługo się wykruszy i pojawi się "zjawisko" tzw. Partnerstwo Handlowe i na to wszyscy czekamy - piszę oczywiście w swoim imieniu.
wykrusza się już kilkanaście lat i końca nie widać. Więc słow "niedługo" zamieniłbym na "kiedyś".bruce willis pisze:
-
bruce willis
- Czytelnik

Wracając do niesolidnych dealerów to w większości przypadków
producenci sami są sobie winni zatrudniając przedstawicieli którym
zależy tylko na prowizji i często werbują do wspułpracy firmy znane
z nisolidności przeskakujące co chwilę do innego producenta
zapominając o obowiązku płacenia za towar ale przecież to nie
mi nie zapłacił tylko konkurencji to co mnie to obchodzi .
pozdrawiam MAGGREGOR
producenci sami są sobie winni zatrudniając przedstawicieli którym
zależy tylko na prowizji i często werbują do wspułpracy firmy znane
z nisolidności przeskakujące co chwilę do innego producenta
zapominając o obowiązku płacenia za towar ale przecież to nie
mi nie zapłacił tylko konkurencji to co mnie to obchodzi .
pozdrawiam MAGGREGOR
- Hermene Gilda
- Czytelnik