DOSTAWCY MATERIAŁÓW STAJĄ SIĘ PRODUCENTAMI OKIEN
DOSTAWCY MATERIAŁÓW STAJĄ SIĘ PRODUCENTAMI OKIEN
OSTATNIO SPOTKAŁO MNIE NIEMIŁE ZASKOCZENIE.
MÓJ DOSTAWCA STALI PODEBRAŁ MI PRACOWNIKÓW I ZOSTAŁ PRODUCENTEM OKIEN.
WCZEŚNIEJ WYCIĄGNĄŁ ODE MNIE LICZNE INFORMACJE O CENACH PROFILI, USZCZELEK I SZYB.
POD PRETEKSTEM POMOCY MOJEJ FABRYCE OPOWIADAŁ BARDZO DUŻO O INNYCH PRODUCENTACH.
CZY KTOŚ MA TEŻ TAKIE DOŚWIADCZENIA,
NA KOGO TRZEBA UWAŻAĆ WŚRÓD DOSTAWCÓW MATERIAŁÓW?
WCZEŚNIEJ WYCIĄGNĄŁ ODE MNIE LICZNE INFORMACJE O CENACH PROFILI, USZCZELEK I SZYB.
POD PRETEKSTEM POMOCY MOJEJ FABRYCE OPOWIADAŁ BARDZO DUŻO O INNYCH PRODUCENTACH.
Re: DOSTAWCY MATERIAŁÓW STAJĄ SIĘ PRODUCENTAMI OKIEN
i tak sie dzieje w kraju naszym...
Ostatnio zmieniony czw sie 17, 2006 7:41 pm przez przem1978, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: DOSTAWCY MATERIAŁÓW STAJĄ SIĘ PRODUCENTAMI OKIEN
...może byłeś dla niego nie miły, nie płaciłeś w terminie - może Ci też zabrać dealerów i nie będziesz miał z czego żyć a on będzie miał i kupi sobie ładny samochód i bedzie szczęśliwy bardziej od Ciebie. Bardzo Cię wszyscy będą żałować a potem będziesz szukał pracy np. w Anglii albo w innym pięknym kraju miodem i mlekiem płynącymTOLEK pisze:OSTATNIO SPOTKAŁO MNIE NIEMIŁE ZASKOCZENIE.
jawaryn 
podobnie jest z dostawcą stali o wdzięcznej nazwie :Lan
Nie wiedziałem,że Lan jest ...taki krętacz.Jak dzwoni do mnie ,to gada przez dwie godz. i zawsze ma tyle rewelacji z rynku, kto i za ile kupuje ,komu Veka dała rabat, a komu Aluplast...Ma nawet kopię faktur...
Nie wiedziałem,że Lan
PAN LAN... ZE STARGARDU CHCE SPRZEDAWAĆ STAL I ZARAZEM PRODUKOWAĆ PO CICHU OKNA PCV.
CIEKAWE JAKIEMU NASTĘPNEMU PRODUCENTOWI PODBIERZE PRACOWNIKÓW?
KTÓRZY DOSTAWCY PÓJDĄ W JEGO ŚLADY?
CIEKAWE JAKIEMU NASTĘPNEMU PRODUCENTOWI PODBIERZE PRACOWNIKÓW?
KTÓRZY DOSTAWCY PÓJDĄ W JEGO ŚLADY?
Tolek puknij się w czoło. Jesteś gaduła to facet to wykorzystał i chwała mu za to. W interesach tak jak na drodze trzeba mieć ograniczone zaufanie. Jak dałeś się zrobić jak dziecko to się tu nie wypłakuj.
A pracownicy nie odeszli by jak byś ich szanował i odpowiednio płacił.
I wyłącz caps locka bo pisanie z dużej litery jest przyjęte na forach jako krzyk. A krzyczeć nie ma o co tylko zacznij wyginać stal na tłumiki do cichej produkcji okien
A pracownicy nie odeszli by jak byś ich szanował i odpowiednio płacił.
I wyłącz caps locka bo pisanie z dużej litery jest przyjęte na forach jako krzyk. A krzyczeć nie ma o co tylko zacznij wyginać stal na tłumiki do cichej produkcji okien