julmax zaślepki

okniarz mazowieckie
Czytelnik
Czytelnik

julmax zaślepki

Post autor: okniarz mazowieckie »

zaślepki podonbo z mazami , białe z żółtymi totalna chała
odradzam
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 8:06 am przez okniarz mazowieckie, łącznie zmieniany 3 razy.

oknoAD

finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

"okniarz" a jaki Ty masz w tym interes?
ZaleŸli Ci za skórę? Wyparli z rynku? Czy wywalili z posady?
Bo tylko takie powody mi przychodzš do głowy.
okniarz mazowieckie
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: okniarz mazowieckie »

coz popytaj na mazowswzu a dowiesz sie mysle ze nie tylko od jednej firmy tego co napisalem
po prostu ludzka zyczliwosc
zreszta przeczytaj bruce wilisa posta a zrozumiesz
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Nawet jesli Twoje "zaslyszane" wiadomosci moze ktos potwierdzic to jakie to ma znaczenie?
Okno sie przez to nie otworzy? Zarty. Poza tym to bylo kiedys?
Od weryfikacji jest rynek. Zasepki z "mazami" mozesz chyba zwrocic? Lub po prostu ich nie kupowac? A moze po prostu poleć jakieœ inne rewelacyjne zaœlepki?

Moj jedyny interes jest taki, iz zalezy mi na rzetelnosci wypowiedzi. Brak przyzwoitosci bije z telewizji, wiec mi juz tego wystarczy.
fphjulmax
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: fphjulmax »

Szanowny Panie okniarzu sprzedajemy nasze wyroby zarówno dużym jak i niewielkim firmom i nigdy nie mieliśmy reklamacji.Większośc faktur wystawiamy na przelew w związku z czym klient ma co najmniej 7 dni ,żeby dokładnie obejrzec sobie towar i jeżeli coś jest nie tak zwrócic na nasz koszt.Nie wierzę ,że klient ,który rzekomo dostał od nas zaślepki z "mazami" nie poinformowalby nas o tym,a z Pana wypowiedz wynika ,że takich klientow jest wiecej,więc wyłania się z tego taki obraz:firmy zamawiaja u nas towar ,placą nie zgłaszaja żadnych uwag co do jakości ,po czym żalą sie do Pana że kupują "chałę"i znow zamawiaja u nas.Absurd.Zdajemy sobie sprawę,że jesteśmy konkurencyjni zarowno cenowo jak i jakościowo i wielu producentom jak i "producentom",którzy sprzedają "chałę"w dobrej cenie sie to niepodoba,ale bezpodstawne oczernianie kogos to nieuczciwa konkurencja.Czasy sie zmieniają i dla klientów ma znaczenie nie tylko cena ale i wykonanie ,nawet jeśli jest to tylko dodatek w postaci zaślepki.A dla Pana okniarza z mazowieckiego mam propozycje,prosze nam przesłac chociaż 1 naszą zaślepke z mazami a dostanie Pan 100 gratis.Pozdrawiam serdecznie."JULMAX"
fphjulmax
Czytelnik
Czytelnik

Jak widac konkurencja się wycofala ,a za pierwszym razem pan okniarz napisal ze robimy zaślepki z mazami i"chałe",po czym po naszej odpowiedzi wykasował swoj oczerniający nas post.Dlaczego się pan nie ujawni nie poda z jakiej jest firmy?Ciekawe komu najbardziej zależy na oczernianiu nas na tym portalu?Chyba tylko innemu "producentowi"

fphjulmax
Czytelnik
Czytelnik

Ile jeszcze razy pan okniarz będzie zmieniał swoj post?A może się pan zarejestruje po raz trzeci jeszcze pod innym pseudonimem? :lol:
kambodża
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kambodża »

okniarz sie obawia o mazowiecki rynek. musi tam nieźle czesac ludzi
Łuczak Zbigniew
Czytelnik
Czytelnik

Re: julmax zaślepki

Post autor: Łuczak Zbigniew »

Cóż współpracowałem z firma Julmax i zlego słowa nie można o nich powiedzieć, a tym bardziej o ich produkcie.
Cenowo - konkurencja nie śpi oferując produkt podobnej jakości za minimalnie niższą cenę.
Mimo że nie jestem już ich aktywnym klientem, to złego słowa na ich produkt ni moge powiedzieć.
ODPOWIEDZ