agitzawada

solaris
Czytelnik
Czytelnik

agitzawada

Post autor: solaris »

Mam pytanie ,czy ktos może zna firme Agit Zawada lub miał z nią jakiś kontakt?Facet handluje parapetami ,dostałem od niego ofertę ale sie zastanawiam bo znajomy z branży kupil od niego pare razy i twierdzi ze sprzedaje porysowane uszkodzona folia.Gościu po za tym podobno ma kupe długów i jakąś sprawe w sadzie.Prosze ojakąs informacje bo nie wiem czy zaczynac z nimi wspołprace może ktos coś wie.

oknoAD

Saperos
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Saperos »

Odpowiedz sobie na to pytanie sam . a tak na prawde to nielubie takich typów SOLARIS jak ty którzy najprawdopodobniej są konkrencją AGIT i tylko próbuja oczerniać loguje sie na forum 5 kwietnia oczernia i znnika żeby pojawić sie pod innym nickiem .
agitzawada
Czytelnik
Czytelnik

AGITZAWADA

Post autor: agitzawada »

WITAM WSZYSTKICH NA FORUM

JESTEM WŁAŚCICIELKĄ FIRMY AGIT - J.ZAWADA JESTEM KOBIETĄ I O ILE SOBIE PRZYPOMINAM W TRAKCIE ZMIANY PŁCI NIE JESTEM ANI NIE ZAMIERZAM ZOSTAĆ FACETEM

POZA TYM MOJA GŁÓWNĄ DZIAŁALNOŚCIĄ JEST PRODUKCJA I SPRZEDAŻ ZAKOŃCZEŃ DO PARAPETÓW

PARAPETY RÓWNIEŻ SPRZEDAJĘ I JAKOŚ KLIENTÓW NIE TRACĘ - OD KILKU LAT MAM GRUPĘ KLIENTÓW KTORZY ZE MNĄ WSPÓŁPRACUJĄ I NIE NARZEKAJĄ

MYŚLĘ ŻE JEST TO WYSTARCZAJĄCA ODPOWIEDŹ

POZDRAWIAM JUSTYNA
producent zakończeń do parapetów zewnetrznych
Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Szerszel »

Niedawno był Julmax teraz Agit. Wygląda mi to na bratobujczą wojnę . Pozdrawiam obydwie firmy.
maggregor
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: maggregor »

Potwierdzam p Justyna to z pewnością nie facet znam i zapewniam
że naprawdę nie .

pozdrawiam MAGGREGOR
ODPOWIEDZ