Nowinki o Brokacie
-
ostry
Nowinki o Brokacie
Panowie i Panie! Czy znacie jakieś nowinki o Brokacie?
Podobno bardzo źle się tam dzieje? Słyszałe to od mojego kumpla ze Szczecina, ale niechciał nic więcej powiedzoieć! Co państwo o tym myślicie??????????
Podobno bardzo źle się tam dzieje? Słyszałe to od mojego kumpla ze Szczecina, ale niechciał nic więcej powiedzoieć! Co państwo o tym myślicie??????????
Re: Nowinki o Brokacie
"ostry" - nie wiem kim jesteś, ale jeżeli chcesz mieć aktualne wiadomości o Brokacie - pisz na mój e-mail. Pogadamy.ostry pisze:Panowie i Panie! Czy znacie jakieś nowinki o Brokacie?
-
communard
Szukam kontaktu z byłymi przedstawicielami terenowymi firmy BROKAT. Mam ciekawą propozycję.
[email protected]
[email protected]
-
ciekawski
ŻLE W BROKACIE
odchodzą ludzie, najlepsi, brakuje kasy bo cały rok sprzedawali poniżej kosztów produkcji
-
myśliwiec
-
Janusz Ploch
- Czytelnik

Nowinki o Brokacie
Co do kosztów produkcji to czas ( i kurs euro) pokaże czy zrząd brokatu daje sobie radę
-
Gość
W szczytowym okresie - patrz sezonie - są w stanie zrobić więcej. Ile robią teraz? Od 300 - 400, no może trochę mniej - liczymy pakiety szybowe - nie jednostki okienne czy okna.Anonymous pisze:Na stronie brokatu jest napisane że produkują 1000 jednostek okiennych dziennie.![]()
A jeśli chodzi o ich "adwokata"czyli jak poznać dobre okna to niedziała. Czyżby nie mieli się czym pochwalić? :D
-
Gość
To dlaczego nie sprecyzują? Celowo wprowadzają w błąd? Powinni napisać że robią 1000 j ok dziennie ale w sezonie a nie przez cały roklukasz pisze:W szczytowym okresie - patrz sezonie - są w stanie zrobić więcej. Ile robią teraz? Od 300 - 400, no może trochę mniej - liczymy pakiety szybowe - nie jednostki okienne czy okna.Anonymous pisze:Na stronie brokatu jest napisane że produkują 1000 jednostek okiennych dziennie.![]()
A jeśli chodzi o ich "adwokata"czyli jak poznać dobre okna to niedziała. Czyżby nie mieli się czym pochwalić?
Nowinki o brokacie
Faktem jest ,że nie ilość jednostek , a opłacalność produkcji decyduje o pozycji producenta. Wydaje się ,że przy tych cenach ( i kosztach nowych maszyn )brokat musi robić 300 -400 jednostek . ostatnie wyniki swiadczą o balansowaniu na krawędzi opłacalności . Ciekawe jak długo. czyżby kolejny producent , który nie potrafi liczyć ?