jaki profil wybrać...veka czy ryven, prośba o szybką pomoc
jaki profil wybrać...veka czy ryven, prośba o szybką pomoc
witam jestem na etapie rozgladafnia sie ale czas mnie goni zastanawiam sie czy wybrac profil veka perfectline, okucia winkhouse, k=1, czy ryven te drugie wiem ze sa produkowane w elku i nawet lasdnie wygladaja gdyz zalozyla ja sasiadka i dlatego mam dylemat co do wyboru, bede wdzeiczny za wszelkie wskazówki. Aha co do firmy ktora by mi wstawiala veka to wybralem Techmaprojekt co sadzicie? dzeikuje
-
Artur Nizio
- Czytelnik

Artur Nizio To widze "najwiekszy specjalista" na tym forum .Ja mam inne zdanie na temat Ryvena uważam że to bardzo dobre okno i WIEM CO MÓWIE !!! A mówienie czegoś na kogoś musi być poparte jakimiś argumentami .( a mówienie ze ma poziom aluplasta to tez kpina) AUTOR TEGO POSTA MA ARGUMENT- SASIAD JEST ZADOWOLONY !!! [/i][/url]
-
Artur Nizio
- Czytelnik

Specjalistów w Polsce jest prawie 40 mln.
A co do profili to, wiem co mowię bo nie jest to tylko i wyłącznie moje spostrzeżenie tylko firm sprzedajacych i montujacych. Jestem tylko przedstawicielem małego producenta na Rehaue i Aluplascie. Wiec wydaje mi sie , ze moje zdanie jest w miare obiektywne. Oczywiscie pomijam fakt ,że czasem z dobrego profila mozna zrobić bubel. Klient i tak wybierze co bedzie chciał. A ja na forum mogę swoje zdanie wypowiedzieć.
pozdrówka dla tych co jeszcze w okna nie zwatpili
jutro bedzie nowy dzień
A co do profili to, wiem co mowię bo nie jest to tylko i wyłącznie moje spostrzeżenie tylko firm sprzedajacych i montujacych. Jestem tylko przedstawicielem małego producenta na Rehaue i Aluplascie. Wiec wydaje mi sie , ze moje zdanie jest w miare obiektywne. Oczywiscie pomijam fakt ,że czasem z dobrego profila mozna zrobić bubel. Klient i tak wybierze co bedzie chciał. A ja na forum mogę swoje zdanie wypowiedzieć.
pozdrówka dla tych co jeszcze w okna nie zwatpili
jutro bedzie nowy dzień
Fantomek!! nie profil jest najwazniejszy a całkowite wykonanie! zwroc uwage na szyby, okucia, wzmocnienie,zaczepy itde.veka jest tylko profilem(choc nie mozna powiedziec bo dobrym).tutaj na forum kazdy chwali swoje,wiec trudno ci bedzie wybrac profil.popytaj znajomych ktorzy praktykuja dłuzej pcv i sam znajdziesz odpowiedz
pozrowienia i udanego wyboru
pozrowienia i udanego wyboru