A ZNACIE BROKAT?
-
Ciekawski
A ZNACIE BROKAT?
mało jest na forum o Brokacie. Podobno są najwięksi, najwięcej produkują i mają zaje.......ste ceny dla dealerów. no i ta promocja, roletki po 10zl do okna? co o tym myślicie?
-
daj
Nie po 10,00, lecz po 29,90+vat, pod warunkiem, że kupujesz je razem z oknem - sprawdziłem w punktach sprzedaży.
Produkt dobrej jakości.
Ale pytanie nasuwa się takie:
Czy to Veka, Winkhaus i Press Glass są tacy tani, czy też ktoś w Brokacie nie umiał policzyć kosztów zakupu materiałów, robocizny i zarządu?!!!
Być może za kilka miesięcy okaże się, że BROKAT zwalnia pracowników, podnosi ceny i z "giganta" przeradza się w .... ?
Produkt dobrej jakości.
Czy to Veka, Winkhaus i Press Glass są tacy tani, czy też ktoś w Brokacie nie umiał policzyć kosztów zakupu materiałów, robocizny i zarządu?!!!
Być może za kilka miesięcy okaże się, że BROKAT zwalnia pracowników, podnosi ceny i z "giganta" przeradza się w .... ?
-
Gość
-
daj
Pisząc o firmie z pólnocy masz na myśli M&S? - oni już nie są tacy wielcy, mają dobrą propagandę,
a z południa? - Oknoplast - są bezapelacyjnie nr 1.
Nie wiem, czy zauważyłeś, Veka prowadzi inną politykę - sprzedaje się w dziesiątkach małych firm, powiedziałbym "garażowych". Ciekawe jak to wpłynie na opinię Veki - nie jest taka zła, jak dotąd.
a wracając do M&S, podono przechodzą na brugmann, podobno też zgłosili upadłość?
a z południa? - Oknoplast - są bezapelacyjnie nr 1.
Nie wiem, czy zauważyłeś, Veka prowadzi inną politykę - sprzedaje się w dziesiątkach małych firm, powiedziałbym "garażowych". Ciekawe jak to wpłynie na opinię Veki - nie jest taka zła, jak dotąd.
a wracając do M&S, podono przechodzą na brugmann, podobno też zgłosili upadłość?
-
Gość
-
Gość
-
Tylko nie brokat
Re: A ZNACIE BROKAT?
Tak znamy go - ostatnio żona używała go na sylwestra. Fajny i w różnych kolorach ale dlaczego tyle szumu o czymś czego praktycznie nie maCiekawski pisze:mało jest na forum o Brokacie. Podobno są najwięksi, najwięcej produkują i mają zaje.......ste ceny dla dealerów. no i ta promocja, roletki po 10zl do okna? co o tym myślicie?
-
Gość
DLACZEGO AZ ZA KILKA MIESIECY??? MOZE WCZESNIEJ???daj pisze:Nie po 10,00, lecz po 29,90+vat, pod warunkiem, że kupujesz je razem z oknem - sprawdziłem w punktach sprzedaży.
Produkt dobrej jakości.
-
Cwaniak
-
Gość
-
daj
-
Gość