przedstawiciel gealana na południowo wsch. polskę
przedstawiciel gealana na południowo wsch. polskę
chcę się poskarżyć na tego człowieka Grzyb się chyba nazywa, nigdy nie spotkałem się z taką totalną olewką jak z jego strony , 4 razy umawialiśmy się na spotkanie i za każdym razem pudło ,dochodzi do tego że nie odbiera telefonu jeśli możecie to omijajcie go z daleka. A swoją drogą nie za bardzo rozumiem jak taki typ jeszcze pracuje w tej firmie.
Czasem bardzo trzeba zmienic starego dostawce w środku sezonu jak już kredyt kupiecki sie skończył i nie chce dalej kredytować
Może Pan Przedstawiciel G coś wiecej wiedział i dlatego nie był taki skłonny do szybkiej współpracy. No chyba ze szukamy oszczędności na dostawcach. Proponuję odrazu może chińczyk i bez zawracania głowy Poważnym Handlowcom w badaniu rynku.
Gotóweczka-towar i żadnych problemów
Pozdrowionka dla wszystkich i udanego sezonu.
Gotóweczka-towar i żadnych problemów
Witam wszytkich czytelników.
Nie mam zamiaru tłumaczyc się ze swojego postępowania ,ale Pan Jacek Niszczak z Krasnegostawu ( bo to On wnosi skargę) dostał wyrażną informację z mojej strony ,że firma o tej skali produkcji i zajdująca się w tak niewielkiej odległości od innych moich partnerów , nie jest w kręgu mojego zainteresowania
Z wyrazami szacunku
kieronik regionu
Grzegorz Grzyb
Gealan Polska
Nie mam zamiaru tłumaczyc się ze swojego postępowania ,ale Pan Jacek Niszczak z Krasnegostawu ( bo to On wnosi skargę) dostał wyrażną informację z mojej strony ,że firma o tej skali produkcji i zajdująca się w tak niewielkiej odległości od innych moich partnerów , nie jest w kręgu mojego zainteresowania
Z wyrazami szacunku
kieronik regionu
Grzegorz Grzyb
Gealan Polska
maska
Panie Jacku ,zgodnie z umową oczekuję że skoro uzywa Pan czyjegoś nazwiska to to ujawni swoje dane. Wymagają tego elementarne zasadu kultury osobistejmaska pisze:Witam wszytkich czytelników.
Z wyrazami szacunku
kieronik regionu
Grzegorz Grzyb
Gealan Polska
Grzegorz Grzyb
maska
W sumie nie lubie takich wypocin na forum (nigdy nie wiadomo o co komu chodzi - pewne rzeczy wymagają szerszego komentarza).
Co do Handlowca - realizuje politykę swojej Firmy. Gealan tak ma, że "olewa" pewnych klientów.
Co do "Skarżepyty" - zmiana profilu w środku sezonu świadczy o tym, że albo nie ma Pan roboty, albo problemy z płatnościami, ewentualnie robi Pan 10 okien w tygodniu i przydałoby się coś tańszego.
Ale taki klient nie interesuje żadnego dostawcy profila.
Polecam Chińczyka - jako drugi to strzał w 10, bo może benzyna będzie tańsza, a Pan lubi jeździć na reklamacje.
Co do Handlowca - realizuje politykę swojej Firmy. Gealan tak ma, że "olewa" pewnych klientów.
Co do "Skarżepyty" - zmiana profilu w środku sezonu świadczy o tym, że albo nie ma Pan roboty, albo problemy z płatnościami, ewentualnie robi Pan 10 okien w tygodniu i przydałoby się coś tańszego.
Ale taki klient nie interesuje żadnego dostawcy profila.
Polecam Chińczyka - jako drugi to strzał w 10, bo może benzyna będzie tańsza, a Pan lubi jeździć na reklamacje.
-
najlepszeokna
- Czytelnik