Filplast ?

kotwa
Czytelnik
Czytelnik

Filplast ?

Post autor: kotwa »

Coś ktoś wie o FILPLAST Głogówek ( veka+pressglas+maco) ?

oknoAD

gosc
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: gosc »

Ja słyszałem że mają niezłe ceny , podobno jakiś koleś w Będzinie sprzedaje im tego towaru za kilkaset tysięcy w miesiącu.
Madzik
Czytelnik
Czytelnik

Filplast

Post autor: Madzik »

Ja się wcale nie dziwię, że ma tak duża sprzedaż! te okna są rewelacyjne. Dopracowane w każdym szczególe. Profil Veka jest sprowadzany z Niemiec. Nie, że jest to skierniewicka Veka na której robi Oknoplast. I jeszcze jedna ważna zaleta. Te okna maja w sobie tyle stali, że nie ma mowy o jakichkolwiek odkształceniach profilu. Zresztą wiedzą to Ci wszyscy, którzy zakupili podukt Filplastu.
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

Z tą stalą to już chyba przesadziliście :lol:
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

kryptoreklama ??? zwróćcie uwagę na 2 pierwze posty (2004rok) i madzika (1 post!!!) a może nowy lider ???
arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

jak dobre ceny i dobra jakość to niech daja okna do mnie :wink:

Wiesiek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Wiesiek »

Aż mi sie wierzyć nie chce, żeby Filplast potrzebował reklamy na forum a tym bardziej kryptoreklamy...ale post Madzika...nosz kurna flak aż się prosi żeby tak pomyśleć(ktoś popełnił...coś 8) ...i niestety "branżowcy" czują to przez skórę :lol:
Fiplast?.... jak większość firm z dużym, wieloletnim doświadczeniem, mieli swoje ..."wzloty i wpadki", wszyscy uczyli się na błędach...rozwinęli się, poszli do przodu... używając mózgu. Jak jest dzisiaj? Pewnie tak jak w ... branży :lol:
"kotwa" ...pupe w auto i do Głogówka - powinno byc sympatycznie...kieruj się na kominy cegielni w Głogówku..łatwo trafić :wink: ...to tuż obok, być może dowiesz się więcej a przede wszystkim tego co chcesz wiedzieć...bo tu na forum...Madzik..nosz kurna.. :lol:
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ