jaki profil wybrać
-
dobre okna
- Czytelnik

jaki profil wybrać
Rozpoczynam produkcje okien jaki profil wybrać .
VEKA
ROPLASTO
TROCAL
ALUPLAST
VEKA
ROPLASTO
TROCAL
ALUPLAST
żeby uradować dealerów proponuję produkcję we wszystkich tych profilach w kilku wersjach - zawsze to wybór
Dobrze że nie bierzesz się za piekarnictwo,zapewne pytanie brzmiałoby : "piec chleb,bułki pączki czy może faworki-co polecacie?"
Czy słyszałeś o tzw biznesplanie przed uruchomieniem produkcji?
Twoje pieniądze - twój wybór. NIemniej życze powodzenia !!!
Dobrze że nie bierzesz się za piekarnictwo,zapewne pytanie brzmiałoby : "piec chleb,bułki pączki czy może faworki-co polecacie?"
Czy słyszałeś o tzw biznesplanie przed uruchomieniem produkcji?
Twoje pieniądze - twój wybór. NIemniej życze powodzenia !!!
-
ale ja sie nie znam
- Małomówny

Szanowny Nowy Producencie...Sugerował bym rozejrzeć się po okolicy i...na 100% w promieniu 5 km od miejsca swojej fabryki znajdziesz punkt sprzedający okna przynajmniej z 3 z 4 wymienionych systemów. Czym i jak bedziesz z nimi konkurować? Prędzej czy później cała sprawa sprowadzi się do ceny sprzedawanych przez Ciebie okien. Moja sugestia - jest kilka ciekawych systemów na rynku, które są przyzwoite a jednocześnie nie są tak "powszechnie" dostępne jak te wymienione - wiec jeżeli chcesz rady to sugeruję np: Deceunick, Salamander/Brugemann, Foris, Schuco czy Plustec - spotkaj się z handlowcami przekonasz się, że produkt jest ok cena również. Pozdrawiam
-
Specjalista
- Czytelnik

drogi profil nie będzie zły - ja z bym zaryzykował taki którego jest najmniej w okolicy , ponieważ tanie profile + duża firma = cena nie do przebicia dla klienta na dłuższą metęale ja sie nie znam pisze:Szanowny Nowy Producencie...Sugerował bym rozejrzeć się po okolicy i...na 100% w promieniu 5 km od miejsca swojej fabryki znajdziesz punkt sprzedający okna przynajmniej z 3 z 4 wymienionych systemów. Czym i jak bedziesz z nimi konkurować? Prędzej czy później cała sprawa sprowadzi się do ceny sprzedawanych przez Ciebie okien. Moja sugestia - jest kilka ciekawych systemów na rynku, które są przyzwoite a jednocześnie nie są tak "powszechnie" dostępne jak te wymienione - wiec jeżeli chcesz rady to sugeruję np: Deceunick, Salamander/Brugemann, Foris, Schuco czy Plustec - spotkaj się z handlowcami przekonasz się, że produkt jest ok cena również. Pozdrawiam
-
dobre okna
- Czytelnik