CO Z TYMI SZYBAMI??
CO Z TYMI SZYBAMI??
Kolejna zmiana cen szkla, co się dzieje?? - tego jeszcze nie bylo.
Tłumaczą że mala ilość szkla. Mówią, że ma być gorzej i jeszcze będą podnosić ceny - dramat - a jak tam u Was ?
Pozdrawiam
Tłumaczą że mala ilość szkla. Mówią, że ma być gorzej i jeszcze będą podnosić ceny - dramat - a jak tam u Was ?
Pozdrawiam
Niby tak ale mój dostawca stwierdził, że szkło jest !!! tylko ceny idą do góry bo są 3 huty w Polsce i one robią z cenami co chcą. Płacę po podwyżkach 69 za 1,0 i 1,1 - podwyższyłem trochę okna i jakoś idzie. Niestety, ale nie ma dobrej sprzedaży na polskim rynku - gdyby nie export to by lipa była.
Pzdr dla wszystkich, którym się jeszcze chce katować temat okienek
Pzdr dla wszystkich, którym się jeszcze chce katować temat okienek
DLA MNIE TO ŚMIERDZI ZMOWĄ. PRODUCENTÓW SZYB ZESPOLONYCH, A JUŻ NA PEWNO HUT. MOZE BY WARTO TO JAKIEŚ PAŃSTWOWEJ INSTYTUCJI POWIEDZIĆ..... "są tak skuteczne że coś na pewn załatwią"..
Zawsze uważałem, że jak byśmy wszyscy sprdawali okna za np. o34 za 900,00 pln to i tak ludzie by je kupwali.
No ale ktoś wziął za dobre maszyny w drogi leasing i poszło....
Zawsze uważałem, że jak byśmy wszyscy sprdawali okna za np. o34 za 900,00 pln to i tak ludzie by je kupwali.
No ale ktoś wziął za dobre maszyny w drogi leasing i poszło....
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY. ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO.
Spoko!
Każdy kto był na wschodzie np. na Ukrainie - wie, że u nas podwyżki cen szkła to tylko kosmetyka...
Tam jest jazda bez trzymanki - coś na wzór znany nam na przykładzie stali
Tam jest jazda bez trzymanki - coś na wzór znany nam na przykładzie stali
Pozdrowienia z Krakowa