Chcecie pomóc?
-
RB
Chcecie pomóc?
Witam serdecznie!!!
Nazywam się Renata Białowąs i jestem dziennikarzem m.in. Gazety Przemysłu Drzewnego.
Numer kwietniowy tego pisma poświęcamy stolarce otworowej. Będziemy z tym numerem na FORUM.
Chcielibyśmy, aby przedstawiał on aktualne problemy branży okienno - drzwiowej (drewnianej), dlatego prosiłabym o napisanie, o czym chcielibyście Państwo przeczytać w tym numerze.
Nasze pismo trafia do fachowców, a więc m.in. do producentów okien i drzwi, półproduktów, szyb, okuć, chemii, itp.
Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczna!
Mój mail: [email protected]
Pozdrawiam
Nazywam się Renata Białowąs i jestem dziennikarzem m.in. Gazety Przemysłu Drzewnego.
Numer kwietniowy tego pisma poświęcamy stolarce otworowej. Będziemy z tym numerem na FORUM.
Chcielibyśmy, aby przedstawiał on aktualne problemy branży okienno - drzwiowej (drewnianej), dlatego prosiłabym o napisanie, o czym chcielibyście Państwo przeczytać w tym numerze.
Nasze pismo trafia do fachowców, a więc m.in. do producentów okien i drzwi, półproduktów, szyb, okuć, chemii, itp.
Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczna!
Mój mail: [email protected]
Pozdrawiam
-
Gość
-
Gość
-
Renata
Nie, my nie jestesmy tym pismem z Poznania. Tamto pismo to polska wersja niemieckiej Gazety Drzewnej.pchelek pisze:Czy to pismo to jest to co wychodzi w Poznaniu.
gdzie można je zapronumerować???
Temat mnie ciekawi zawodowo.
Okna z drewna to moja pasja [a nawet obłęd]
My nazywamy sie Gazeta Przemyslu Drzewnego i jestesmy pismem w 100 proc. polskim. Piszemy o tym co dzieje sie w branzy drzewnej i co interesuje polski, szeroko pojęty przemysl drzewny. Jestesmy na rynku od 6 lat.
Jezeli Pana interesuja szersze informacje to zapraszam na nasza strone www.drewno.net
A kontakt do firmy:
Wydawnictwo Inwestor
(058) 531-27-53
Pozdrawiam
Renata Białowąs
-
Gość