Przeznaczenie: drewniany dom.
Zakladajac, ze cena porownywalna, to ktore lepsze i dlaczego? Mam malo czasu a musze sie decydowac
Zgaduj zgadula. Równie dobrze możesz rzucić monetą - orzeł lub reszka.Forkey pisze:Oknoplast Veka kontra Thermoplast Royal Comfort
Zakladajac, ze cena porownywalna, to ktore lepsze i dlaczego? Mam malo czasu a musze sie decydowacDzieki za wszelka pomoc!
tatko pisze:Zgaduj zgadula. Równie dobrze możesz rzucić monetą - orzeł lub reszka.Forkey pisze:Oknoplast Veka kontra Thermoplast Royal Comfort
Zakladajac, ze cena porownywalna, to ktore lepsze i dlaczego? Mam malo czasu a musze sie decydowacDzieki za wszelka pomoc!
Rożnica to wygląd zewnętrzny i nic więcej. Na rynku są lepsze systemy okienne ale te dwa do nich nie należą.
Pozdrawiam
No coz. Poczatkowo chcialem Salamandra 3d, ale jak przyszedl do mojego domu facet z salamandra wymierzyc okna i on sie mnie, kompletnego laika pytal, co i jak on ma robić, to ja mu grzecznie podziękowałem za wymierzenie. I w ten oto sposób już nie chcę Salamandra.hubertb2 pisze:
np. SALAMANDER 3D