Premia na święta dla montażystów.

dekor
Czytelnik
Czytelnik

Premia na święta dla montażystów.

Post autor: dekor »

Co roku daję premię na święta w formie gotówki,zawsze zastanawiam sie ile???Montazyści co roku liczą na wiekszą,ciekawe na jakiej wysokości się to zatrzyma.Jak wy ten problem rozwiązujecie???
dekor

oknoAD

Opium
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Opium »

jaka gwiazdka ? 650 na rękę 1 stycznia, no powiedzmy że 31 grudnia i wszytko...wymyśliłeś....gwiazdkę finansową , hehe. Uśmiałem się :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maggregor
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: maggregor »

dekor daj ludziom zarobić i nie rób z ludzi dziadów a z siebie dobroczyńce
jak chcesz być taki fajny równy chłop to weś chłopaków na dziewczyny
postaw dobrą wódkę to wtedy z pewnością zdobędziesz szacunek
a nie wyskakuj z premią 50 zł i jeszcze powiadom żony żeby czasem
wszystkiego nie przepili .

pozdrawiam MAGGREGOR
dekor
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dekor »

Skąd Ci do glowy przyszło-50zł-na waciki???
dekor
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

może komarko coś by napisał.... :lol: na ten temat....
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

z kąd zostaje szefom na waciki dla pracownika
odpowiedż - albo wyzyskuje swoich pracowników i zostaje mu , to i sypnie pracownikom lub... rozlicza się skrupulatnie i na waciki daje z własnej krwawicy kosztem swoich bliskich. Z tąd oba rozwiazania są złe.
Uważam ze wszelkie premie,nagrody itp bonusy są złem- choć złem mile widzianym przez obdarowywanego.
Pracownik powinien dostawać za swoją pracę tyle by nie oczekiwać bonusów, a wręcz na koniec roku powinien zadowolony przyjść do swojego szefa i go lobbować,lobbować , lobbować (panie mogą posunąć się do molestowania)
PS-oprócz wpłat w formie pieniężnej na konto szefa mile mogą być widziane zobowiązania na nowy .

Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

komarko1 pisze:z kąd zostaje szefom na waciki dla pracownika
odpowiedż - albo wyzyskuje swoich pracowników i zostaje mu , to i sypnie pracownikom lub... rozlicza się skrupulatnie i na waciki daje z własnej krwawicy kosztem swoich bliskich. Z tąd oba rozwiazania są złe.
Uważam ze wszelkie premie,nagrody itp bonusy są złem- choć złem mile widzianym przez obdarowywanego.
Pracownik powinien dostawać za swoją pracę tyle by nie oczekiwać bonusów, a wręcz na koniec roku powinien zadowolony przyjść do swojego szefa i go lobbować,lobbować , lobbować (panie mogą posunąć się do molestowania)
PS-oprócz wpłat w formie pieniężnej na konto szefa mile mogą być widziane zobowiązania na nowy .
...taaa, rozumiem, że nie narzekasz na brak ludzi do roboty ?! :)
jawaryn :)
Majster
Małomówny
Małomówny

Post autor: Majster »

A ja daaaajeee, daaaje, daje......... i nie wiem "czy jestem godzien"?? :roll: :roll: ............ takich pracowników :D
ja nie narzekam..zycze wszystkim tego samego
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

komarko1 pisze:z kąd zostaje szefom na waciki dla pracownika
oj coś czuję podwyżki na plecach... jak mam nie wypatrywać bonusów :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ