OKNA Rąbień wychodzą na prowadzenie!!!
OKNA Rąbień wychodzą na prowadzenie!!!
Witam szanownych forumowiczów
Składam serdeczne życzenia dla wszystkich niedowiarków i sceptycznie nastawionych.
Nowa hala produkcyjna w OKNA Rąbień zwala z nóg!!!!
życzę wszystkim takiej miłej obsługi, dostaw na czas, a że ktoś czasami nie odbierał telefonu , to znaczy ,że ...i zaśpiewam ( Rodowicz )...Ale to już było i nie wróci więcej.......-NOWA HALA , NOWE TELEFONY,NOWY PROFIL itd.Wszystko się zmieniło, to i tak cud i wyczyn nielada, że ci wszyscy ludzie potrafili tak dobrze pracować na tak małej powierzchni.
Dla wszystkich agresywnych mogę jedynie zaśpiewać ( aczkolwiek jest już po świętach )....OJ MALUĆKI , MALUĆKI...
Składam serdeczne życzenia dla wszystkich niedowiarków i sceptycznie nastawionych.
Nowa hala produkcyjna w OKNA Rąbień zwala z nóg!!!!
życzę wszystkim takiej miłej obsługi, dostaw na czas, a że ktoś czasami nie odbierał telefonu , to znaczy ,że ...i zaśpiewam ( Rodowicz )...Ale to już było i nie wróci więcej.......-NOWA HALA , NOWE TELEFONY,NOWY PROFIL itd.Wszystko się zmieniło, to i tak cud i wyczyn nielada, że ci wszyscy ludzie potrafili tak dobrze pracować na tak małej powierzchni.
Dla wszystkich agresywnych mogę jedynie zaśpiewać ( aczkolwiek jest już po świętach )....OJ MALUĆKI , MALUĆKI...
stavpol
-
lekomin
- Fachowiec

- Kontakt:
Jedna hala wiosny nie czyni 
W każdym razie w niższym segmencie walka na śmierć i życie: Drutex, Dobroplast, Okna Rąbień
Nie wiem co nie tak było/ jest z Rąbieniem, bo w życiu nie miałem z nimi do czynienia, ale ja nie wierzę w metamorfozy po zmianie telefonów czy wybudowaniu nowej hali. Tzw. kulturę korporacyjną zmienia się bardzo trudno.
W każdym razie w niższym segmencie walka na śmierć i życie: Drutex, Dobroplast, Okna Rąbień
Nie wiem co nie tak było/ jest z Rąbieniem, bo w życiu nie miałem z nimi do czynienia, ale ja nie wierzę w metamorfozy po zmianie telefonów czy wybudowaniu nowej hali. Tzw. kulturę korporacyjną zmienia się bardzo trudno.
ja też zaśpiewam: ale to już było - w dobroplaście. i słusznie zauważył lekomi że kulturę organizayjną trudno się zmienia. a w takich molochach diabelnie trudno. co z tego ze d... wyprowadził się z kurnika do kosmicznych hal? ano nic. jak był koncert niekompetencji i nieodbierania telefonów tak jest nadal.
mimo życzę aby rąbieniowi się udało. a tak z czystej bezinteresowności.
mimo życzę aby rąbieniowi się udało. a tak z czystej bezinteresowności.
...OKNA Rąbień to będzie największa firma w Polsce.
8 lat trwała ich droga do tego momentu w jakim są - i idą dalej, maszerują i niektórzy słyszą ich miarowy coroczny, szybszy stukot obcasów i się martwią.
Dlaczego Lekomin się nie martwi ? Zastanówcie się - dlaczego ?
Rąbień zaczynał jako dealer a więc każdy ma szansę - każdy, nawet TY !!!
Pozdrawiam
8 lat trwała ich droga do tego momentu w jakim są - i idą dalej, maszerują i niektórzy słyszą ich miarowy coroczny, szybszy stukot obcasów i się martwią.
Dlaczego Lekomin się nie martwi ? Zastanówcie się - dlaczego ?
Rąbień zaczynał jako dealer a więc każdy ma szansę - każdy, nawet TY !!!
Pozdrawiam
jawaryn