Budvar.....warto z nimi grac?
Budvar.....warto z nimi grac?
witam,mam male pytanie.czy wiecie cos na temat firmy BUDVAR ? Prowadze dwie grupy montazowe i nawiazalem z nimi wspolprace,lecz docieraja do mnie rozne opinie na temat platnosci.Przewazaja raczej te negatywne.Czy jest szansa na normalna wspolprace z nimi czy popelnilem blad,prosze o komentarze,pozdrawiam.Jacek
-
dragard1951
- Małomówny

Re: Budvar.....warto z nimi grac?
Szanowny Panie jestem pracownikiem firmy BUDVAR Centrum SA i pragnę Pana uspokoić, iż żadnych zatorów finansowych nie mamy, a jeśli chodzi o rozliczenia z grupami montazowymi, którą Pan reprezentuje rozliczamy się na bieżąco. Jesteśmy dużą firmą o zasięgu ogólnopolskim, istniejemy ok. 15 lat na rynku i nadal się rozwijamy, a co do negatywnych opinii na nasz temat to często jest tak, iż nierzetelni handlowcy czy grupy montażowe, z którymi zerwaliśmy współpracę rozsiewają na nasz temat kłamliwe informacje. W razie wątpliwości można się upewnić kontaktując z którymkolwiek z naszych konsultantów pracujących w terenie. www.budvar.plTorun pisze:witam,mam male pytanie.czy wiecie cos na temat firmy BUDVAR ? Prowadze dwie grupy montazowe i nawiazalem z nimi wspolprace,lecz docieraja do mnie rozne opinie na temat platnosci.Przewazaja raczej te negatywne.Czy jest szansa na normalna wspolprace z nimi czy popelnilem blad,prosze o komentarze,pozdrawiam.Jacek
Pozdrawiam Robert Grzywacz
BUDVAR to porządna firma - na rynku notowana wysoko pod kątem jakości (przez przypadek/pomyłkę
ktoś z mojej rodziny dokonał zakupu okien u ich łódzkiego dealera - wysoka klasa produktu i montażu ) oraz wiarygodności finansowej. Celujące płatności do poddostawców !!!
Myślę, że wysoka jakość montaży to wizytówka firmy i produktu
Pozdrawiam
Myślę, że wysoka jakość montaży to wizytówka firmy i produktu
Pozdrawiam
jawaryn 
Budvar....czy warto z nimi grac
oj....chyba jednak zrobilem blad......
Re: Budvar....czy warto z nimi grac
Co się stało ?Torun pisze:oj....chyba jednak zrobilem blad......
jawaryn