Okucia Roto.
Okucia Roto.
Dostałem ciekawą ofertę od Roto i mam w związku z tym pytanie, szczególnie do producentów.
Interesuje mnie terminowość dostaw bezpośrednio od Roto, lub od firm dystrybucyjnych.
Dostawy kompletne, czy jak ćwierkaja wróbelki -masakra.
Relacje cen w stosunku do innych systemów.
Jacy to ludzie. Wywiązują się ze składanych obietnic, czy nie.
Zawierają umowy handlowe czy też sprzedają jak większość na tzw. gębę.
Czy w koncu jest to firma wiarygodna czy też nie.
Szczególnie interesuje mnie ubiegły rok oraz początek tego.
Może wypowiedzą sie też sprzedawcy.
Czy opóznienia w dostawach od ich producentów wynikały z braku profili, szkła, czy nawalali głównie okuciowcy.
Nara.
rufi.
Interesuje mnie terminowość dostaw bezpośrednio od Roto, lub od firm dystrybucyjnych.
Dostawy kompletne, czy jak ćwierkaja wróbelki -masakra.
Relacje cen w stosunku do innych systemów.
Jacy to ludzie. Wywiązują się ze składanych obietnic, czy nie.
Zawierają umowy handlowe czy też sprzedają jak większość na tzw. gębę.
Czy w koncu jest to firma wiarygodna czy też nie.
Szczególnie interesuje mnie ubiegły rok oraz początek tego.
Może wypowiedzą sie też sprzedawcy.
Czy opóznienia w dostawach od ich producentów wynikały z braku profili, szkła, czy nawalali głównie okuciowcy.
Nara.
rufi.
jestem dilerem więc bezpośredniego kontaktu z firmą roto nie mam. natomiast o brakach w zaopatrzeniu naturalnie wiem, bo widzę co przyjeżdża. dwa lata temu też był problem. co było wcześniej - nie pamiętam. ale przyznam sięszczerze, że i tak uważam je za ścisłą czołówkę okuć na naszym rynku.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
AgnieszkaM.
- Czytelnik

W 2006 kilka firm z powodu niskiej wiarygodności dostaw ROTO zmieniło okucie na WINKHAUSA.
Powód problemów ROTO: potrzeba zabezpieczenia rynków Rosji i Ukrainy gdzie sprzedaż odbywa się po wyższych cenach.
Myślę, że w tym roku zabraknie wszystkiego - tylko Ci co będą płacić GOTóWKą będą dostawali towar
witka
Powód problemów ROTO: potrzeba zabezpieczenia rynków Rosji i Ukrainy gdzie sprzedaż odbywa się po wyższych cenach.
Myślę, że w tym roku zabraknie wszystkiego - tylko Ci co będą płacić GOTóWKą będą dostawali towar
witka
jawaryn