FIRMA MAJEWSKI.._? NYSA CO POWIECIE KOLEDZY O TEJ FIRMIE?

slawo
Czytelnik
Czytelnik

FIRMA MAJEWSKI.._? NYSA CO POWIECIE KOLEDZY O TEJ FIRMIE?

Post autor: slawo »

POTRZEBUJE JAKIS INFORMACJI NA TEMAT FIRMY MAJEWSKI? NYSA TAM RABIA OKNA. ROBIA NA BRUGMANIE? BYŁBYM WDZIĘCZNY ZA KAZDĄ INFORMACJE DZIEKUJE.[size=18][/size][/b]

oknoAD

sukces
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Dodatek

Post autor: sukces »

Tež szukam recenzji o O-M,chce od nich brać okna,ale jeszcze nie spotkalem sie z jakakolwiek recenzja o ich wyrobach :!:
feelip
Czytelnik
Czytelnik

Okna i drzwi majewski-nysa

Post autor: feelip »

Nie mam pojecia co do Bruegmann'a ale handlowałem ich Thyssenem, reklamacja za reklamacją, okucie takie jakby go nie było, polecam panu majewskiemu zapoznanie sie z tym jak powinien wygladać winkhaus autopilot!!!!! A o stali nawet nie wspomne, pan M. docina co 10 czy 20 cm i zakłada jak popadnie, zazwyczaj o dużo za krótki, dolny zawias bez regulacji, taki był 5 komorowy thyssen elite z nysy na autopilocie, ekipa montazowa zawalona reklamacjami bo wiało po całości, never again!!!!!
A jakby pan M chciał dyskutować na ten temat to posiadam dokumentację i kopie dokumentacji którą mu wysyłałem, Pozdrawiam
expert11
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: expert11 »

handlowałem z panem Grzegorzem, mogę powiedzieć, że nie wspominam tej współprecy zbyt mile, jeszcze do dzisiaj odbija mi się czkawką. Całkowicie zgadzam się z tym, że wzmocnienia były chyba z folii aluminiowej, okucia mieszane , jakieś wynalazki, ale sprzedawane jako autopilot Wink Haus, szyby raz z jednej firmy raz z drugiej w zależności kto dał o 1zł taniej i dłuższy termin płatności, a jak pięknie porysowane profile to już pozostawiam bez komentarza.Generalnie polecam tą firmę każdemu kto uwielbia żyć w ciągłym stresie na granicy wytrzymałości i uwielbia się tłumaczyć swoim klijentom
expert11
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: expert11 »

Jeszcze jedno bardzo bym chciał podyskutować z jakimś zadowolonym kontrahentem pana Grzegorza, ale zdaję sobie sprawę, że jest to raczej mało realne marzenie
ODPOWIEDZ