Szukam opini na temat profilu Avantgarde
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Szukam opini na temat profilu Avantgarde
Proszę o konkrety poprzedzone faktami i firmy które mają ten profil w swoich ofertach.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2007 10:46 am przez ekodomgizycko, łącznie zmieniany 1 raz.
już dawno nie widziałem takiej trafnej opinii na temat tej firmy. reklamacje też mają w poważaniu. głębokim.Gucio pisze:AWANTGARDE Z DOBROPLASTA SYPIĄ PASZE WYCHODZI OKNO [JAJKO] NIESPODZIANKA DZWONI PANI Z BIURA ŻE JADĄ OKNA .KIEROWCA PRZYJEŻDZA PO 3 DNIACH Z ZAMÓWIENIA BRAKUJE 1 OKNA TAKI MAJĄ ZAP. ŻE NIEZDĄRZYLI ZAŁADOWAĆ HE HE HE MA W NOSIE SWOICH PRZEDSTAWICIELI![]()
![]()
![]()
![]()
To się niestety sprzedaje, od swoich klientów wiem że Dobroplast w grudniu 06 woził po 3 transporty tygodniowo tylko przeznaczone dla odbiorców na terenie Łodzi i okolic.KNMTG pisze:W Łodzi się to nie sprzedaje. Tu króluje VEKA, KBE, ALUPLAST, REHAU i ostatnio THYSSEN ( bardzo dobre ceny - porównywalne z Aluplastem).
Thyssen się reaktywuje - sprzedaje go były handlowiec KBE. Bardzo zdolny człowiek - świetne ceny, wysoka klasa i silna wątroba.
Narra
Profil to moze byc wszystko zalezy jak okuja i zaszkla teraz tzn zima to jest przyzwoicie gozej w sezonie to jest wolna amerykanka. Reklamacje robia tylko czasem strasznie wolno im to idzie. Prawdopodobnie zalezec to bedzie ile bedziesz zamawial. Tylko do konca niewiem czy chcesz brac okna czy moze profil i robic swoje okna? Pozdrawiam i powodzenia
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

-
Termo-Plast
- Czytelnik

nie wiem czy są samobójcy, którzy by chcieli bazować na opinii o tej firmie. moja jest jak najgorsza. moj znajmy nadal z nimi współpracuje i jakoś nie ma terminów na poziomie 7 dni (nie mówiąc o 3). mam nadzieję że się ta firma faktycznie poprawia, chociaż już bardziej beznadziejna być chyba nie mogła (jeżeli chodzi o obsługę dilerów) więc to może być odbicie od dna. ale tyle mi krwi napsuli że zawsze bede miał o nich złą opinię.
nie mogę jednak im odmówić sukcesu w ekspansji rynkowej i odwagi w działaniu. nieźle zatrzęśli rynkiem okiennym zmieniając go bardzo wyraźnie.
pozdrawiam
nie mogę jednak im odmówić sukcesu w ekspansji rynkowej i odwagi w działaniu. nieźle zatrzęśli rynkiem okiennym zmieniając go bardzo wyraźnie.
pozdrawiam