co sądzicie o firmie łukplast z łukowa
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
O rety. Łukplast. Rzut beretem ode mnie. A nic o nich nie wiem z "pierwszej ręki". Nie są zainteresowani sprzedażą przez dealerów czy co?
Od dawna słyszałem od wiarygodnych osób bardzo dobre opinie o ich zapleczu produkcyjnym i eksporcie do Belgii.
Na pewno mają dobrą markę w Łukowie..
aż mnie szlag trafił jak dobrą i jak ludzie ślepo wierzą w to co im sprzedają: Klient u którego montowałem bardzo drogie drzwi kupił okna do nowego domu.Ich okna. Nówki sztuki. W nietypowym kolorze zewnętrznym. Profil.. 3 komorowy. Do tego wielka witryna w której szyba pod dotknięciem palca mocno się ugina. I jeszcze źle zamontowana, bo skrzydło 86x230 otwierało się z klopotami, ale to już może wina jakiegoś niezwiązanego z firmą montażysty. Skrzydło później zostało poprawione i funkcjonowało OK.
Przypadek jak dla mnie beznadziejny, ale mówię o nim z podziwem : jak dobrą trzeba mieć markę by sprzedawać rzeczy teoretycznie niesprzedawalne (bo wg mnie przestarzałe) ?
Za to należą im się gratulacje, chociaż na dłuższą metę.. nie widziałem tam satysfakcji Klienta. Niestety.
Od dawna słyszałem od wiarygodnych osób bardzo dobre opinie o ich zapleczu produkcyjnym i eksporcie do Belgii.
Na pewno mają dobrą markę w Łukowie..
aż mnie szlag trafił jak dobrą i jak ludzie ślepo wierzą w to co im sprzedają: Klient u którego montowałem bardzo drogie drzwi kupił okna do nowego domu.Ich okna. Nówki sztuki. W nietypowym kolorze zewnętrznym. Profil.. 3 komorowy. Do tego wielka witryna w której szyba pod dotknięciem palca mocno się ugina. I jeszcze źle zamontowana, bo skrzydło 86x230 otwierało się z klopotami, ale to już może wina jakiegoś niezwiązanego z firmą montażysty. Skrzydło później zostało poprawione i funkcjonowało OK.
Przypadek jak dla mnie beznadziejny, ale mówię o nim z podziwem : jak dobrą trzeba mieć markę by sprzedawać rzeczy teoretycznie niesprzedawalne (bo wg mnie przestarzałe) ?
Za to należą im się gratulacje, chociaż na dłuższą metę.. nie widziałem tam satysfakcji Klienta. Niestety.
czemu tak się czepiasz - i Ty możesz być tak wielki jak Okna Rąbień i mieć 17 pozycję w rankingu IV RP. Ja tam wieżę w Ciebie. Masz pełne ręce roboty !!!maggregor pisze:KNMTG to znaczy że inni nie produkują zgognie z papierami ??
nie jest to czasem ich zasrany obowiązek np twój ulubiony Rąbień
czyżby nie robił zgodnie z "papierami"
pozdrawiam MAGGREGOR
Pa
jawaryn 
Dziwny jest ten kraj młodzi za wzór stawiają równiachów którzy smyrną
radjo z auta KMNTG podziwia Rąbień bo jest 17 w rankingu
baba podziwia chłopa bo od 10 lat pierwszy raz wrócił trzeżwy do domu
a gdzie szacunek dla zwykłych uczciwych ludzi i firm jeżeli ktoś nie oszukuje np na materjale to jest frajer jak chłop nie bije żony to ciapa
pozdrawiam MAGGREGOR
a gdzie szacunek dla zwykłych uczciwych ludzi i firm jeżeli ktoś nie oszukuje np na materjale to jest frajer jak chłop nie bije żony to ciapa
pozdrawiam MAGGREGOR
maggregor pisze:Dziwny jest ten kraj młodzi za wzór stawiają równiachów którzy smyrną
pozdrawiam MAGGREGOR
Maggregor - Okna Rąbień stały się tak wielkie bo ktoś min Ty kupuje czy kupował od nich wyroby. Podobnie Dobroplast i wielu innych ... Ja wyznaję zasadę, że Klient kupi wszystko i za wszystko tylko trzeba mu to w odpowiedni sposób podać.
Oczywiście samemu trzeba sobie zadać pytanie kim się jest - czy tylko materialistą czy też etykiem.
Podziwiam takie firmy jak Dobroplast, Okna Rąbień czy kilka innych z jednego podstawowego powodu - ZA DYNAMICZNY ROZWóJ i stabilną sytuację finansową.
Pozdrawiam Cię
P.S. ...jest tyle firm w Polsce i wszystkie egzystują - co prawda jednym wiedzie się lepiej drugim gorzej ale idą do przodu. Nie wszyscy sprzedają po 350 zeta za O34 tylko o wiele drożej !!!
Rynek jest obliczony na ok 30 mln okien do WYMIANY. A ile jeszcze w tym czasie i później będzie do wstawienia w nowych obiektach ? A ile badziewia plastikowego trzeba będzie jeszcze w tym czasie wymienić bo się zużyje czy zepsuje ? Hohohoooo...
jawaryn 
-
Scotch&Soda
- Małomówny