Proszę o opinię i radę.
Proszę o opinię i radę.
Czy ktoś zna firmę "DRUTEX" z Bytowa produkującą okna drewniane? Proszę o opinie !!!!
DRUTEX
Pytałem dla tego żeby wystawić firmie"DRUTEX"jak najgorszą opinię jeżeli chodzi o uwzględnianie reklamacji i serwis.Firma jest może jedną z największych i może właśnie dlatego podchodzi olewająco do klienta.Zakupiłem w DRUTEXIE okna za kwotę 18000zł.Po dostarczeniu ich na teren budowy okazało się że ramy {drewno} są posklejane niewyschniętym lakierem.Przy otwieraniu powstały wyłuszczenia drewna.Przez ponad rok nikt nie raczył zjawić się w celu stwierdzenia usterki.Po roku samoistnie wystrzelił wkład wypełniony argonem.Następnych kilka telefonów.Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony firmy.Po następnym reklamowaniu jakiś JAKIŚ NAWIEDZONY FACHOWIEC stwierdził, że jest w stanie udowodnić mi że tych wszystkich usterek dokonałem sam.Nie mam nawet szans po powołaniu biegłych-expertów.Właśnie dlatego, że tak mocna i znana to jest firma.Tej mocy chyba nabrali dzięki takim jak ja słabym klientom pozbawionych szans reklamowania zakupionego bubla. Z pozdrowieniami zawiedziony NABYWCA.