BRUGMANN - PRODUCENCI OKIEN
-
Kris_kutno
- Czytelnik

BRUGMANN - PRODUCENCI OKIEN
Szukam producentów stolarki okiennej na systemie Brugmann na terenie całego kraju.
Krzysiek
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Po co sie ogłaszacie skoro nie jesteście zainteresowani współpracą.Taką dostałem odpowiedź po rozmowie tel. z przedstawicielem handlowym na teren woj.warmińsko-mazurskiego.PozdrawiamPREZES 80 pisze:www.ms.pl
Nie jestem pracownikiem firmy MS tylko dealerem, a kolega pytał więc grzecznie podpowiedziałem.zbyflo pisze:Po co sie ogłaszacie skoro nie jesteście zainteresowani współpracą.Taką dostałem odpowiedź po rozmowie tel. z przedstawicielem handlowym na teren woj.warmińsko-mazurskiego.PozdrawiamPREZES 80 pisze:www.ms.pl
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA
Zbyflo, może to z Tobą jest coś nie tak? W poście nt "abakus" skarżysz się, że też nikt Ci nie odpowiedział. W MS-ie dostałeś przynajmniej odpowiedź. Wszyscy są teraz zainteresowani współpracą ale jeżeli firma się ceni i ma już dobrego dealera, to po co robić sobie konkurencję?zbyflo pisze:Po co sie ogłaszacie skoro nie jesteście zainteresowani współpracą.Taką dostałem odpowiedź po rozmowie tel. z przedstawicielem handlowym na teren woj.warmińsko-mazurskiego.PozdrawiamPREZES 80 pisze:www.ms.pl
POZDRAWIAM
Normalnie już te zdjęcia widziałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skorzystałem z odświerzenia mojej pamięci i odwiedziłem sobie starą-nową stronę www.norma2000.pl. A oczywiście strona bardzo ładna podobała mi się i na niej co widzę?????????
BEZPŁATNY POMIAR I KALKULACJA - no to się zapisałem, bo drzwi balkonowe sięopuściły..........................czekam z niecierpliwością.
Odbiorę z lotniska GRATIS!!!!!
Skorzystałem z odświerzenia mojej pamięci i odwiedziłem sobie starą-nową stronę www.norma2000.pl. A oczywiście strona bardzo ładna podobała mi się i na niej co widzę?????????
BEZPŁATNY POMIAR I KALKULACJA - no to się zapisałem, bo drzwi balkonowe sięopuściły..........................czekam z niecierpliwością.
Odbiorę z lotniska GRATIS!!!!!