to w końcu jak jest z tymi wynagrodzeniami?

Gesio
Czytelnik
Czytelnik

to w końcu jak jest z tymi wynagrodzeniami?

Post autor: Gesio »

Witam,
jestem tu nowy, wiec i pewnie wszystkiego nie wiem...ale jedno jest pewne na produkcji okien PCV i ich montażu to się znam...
Do chwili obecnej pracowalem za granicą , sytuacja wymusiła mój powrót na jakis czas ... myśle ,że ok. roku....no ale w tym czasie coś muszę robić.Mam możliwości sprzedaży okien za granicą i małą praktyke w tym zakresie, gdyż dwie partie okien z końcem tamtego roku wywiozłem.
Mogę stanąc na lini i produkować owe okna lub drzwi...mogę je także montować...tak więc bardzo proszę potencjalnych pracodawców o realną wycene wartości mojej osoby jako pracownika,gdyż nie mogłem znależć odpowiedzi na tym forum , która dałaby mi jasną odpowiedż.
Pozdrawiam serdecznie.

oknoAD

Jarosław Regulewski
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

oferta

Post autor: Jarosław Regulewski »

Jeśli jesteś z okolic Zagłębia to możemy porozmawiać
Jarosław Regulewski
Producent stolarki stalowej profilowej i aluminiowej.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Odpowiem ci bardzo jasno 3 tys, taka jest twoja cena plus coś ekstra tylko jeden warunek.
Twojemu szefowi musi się to zwrócic po wielokroć, jeśli zwocisz się, to na trzy tys PLN możesz liczyć. Deklaracje możliwości zastąp realnym działaniem. Oszczedzaj energię bo się wystrzelasz.
POWODZENIA
Gesio
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gesio »

dziękuje bardzo za podpowiedzi , oczywiscie nie próżnowałem i prace znalazłem po tygodniu zbierania ofert....faktem jest ,że obecnie nie jest problemem znalezienie pracy za 10-12 pln/h ....co cieszy bo daje to troche inny obraz niż ten z przed 2 lat.

Pozdrawiam .
ODPOWIEDZ