ADRO W-wa grzeje w 10 dni

Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

ADRO W-wa grzeje w 10 dni

Post autor: KNMTG »

Niesamowite - kolejny gracz wychodzi na czoło peletonu i to w najdroższym mieście IV RP.
Co za rok - same niespodzianki.
Ceny okien niskie - bardzo niskie (nawet pod Łodzią takich nie mają nie mówiąc o Mrągowie ) - terminy realizacji jak w temacie.
Aluplast ma dostawy profila w 3-4 dni - jakby ich odmieniło.

...ale Legia nie będzie mistrzem :idea:

Narra
jawaryn :)

oknoAD

PP7000
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: PP7000 »

Rewelacja.

A może stwożymy ranking firm , które mają najkrótszy termin wykonania okna.
Ale od otrzymania zamówienia do chwili dostarczenia okien.

My okno grzejemy w pare minut.
katst
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: katst »

tylko czy taki ranking to niebyla by antyreklama?
moim zdaniem w obecnym czasie jezeli firma robi okna ponizej 10 dni, powiedzmy w 7 to nawet jak pracuje na 2 zmiany to ma malo zamowien a przyczyny daja od razu do myslenia , -moze jakosc, -moze zle rozbudowana siec, -ceny, ...

choc z 2 strony najdluzsze terminy maja teraz dobroplast i rabien -biale 5 tyg kolor nawet 2 m-ce i czy to o czyms swiadczy oprocz tego ze ja mam wiecej roboty w zwiazku z tym?
uslyszane niesprawdzone

chetnie poczytam o -ekstremalnych- terminach min i max w fimach
producent -aluplast
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Nikt nie mówił, że ADRO to duża firma. Ma aspiracje na większą czyli właściciel inwestuje. Sami wiecie, że średnie firmy są najbardziej elastyczne we współpracy z dealerami.
Jak zauważyliście lubię promować porządne firmy, które dotrzymują parametrów technologicznych, mają wysoki cash flow do poddostawców oraz logistycznie są na wysokim poziomie.
Notabene to forum powinno spełniać taką rolę - wymiana informacji - wszystkich :D

...kto kocha Legię :?:
lekomin
Fachowiec
Fachowiec
Kontakt:

Post autor: lekomin »

Co do terminów: przy sprawnym systemie zarządzania i przewidywalnych dostawach 14 dni jest spokojni do osiągniecia nawet dzisiaj.

Co do terminów Rąbienia.. podobno nie za bardzo mają z czego te okna robić.. Nie byłem, nie widziałem, więc nie wiem czy to plotka czy nie. Co do Dobroplastu: mogę się tylko uśmiechnąć. Generalnie dziś usłyszałem od trzeciej osoby tą samą informację :) I nie jest ona zła dla konkurentów Dobroplastu ;-)
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

ADRO dostarcza w 10 dni - sprzedają na Śląsku sporo nie mówiąc o Warszawie. Mają wolne moce bo kupili sobie kolejne maszynki. To mi się podoba - inwestycje i jeszcze raz inwestycje. Rozwój i do przodu.

Co do największych to de facto w sezonie ich dealerzy posiłkują się u mniejszych producentów ze względu na krótsze terminy realizacji - tak jest co roku. Szybciej obracają pieniędzmi i przez to więcej zarabiają .

Po to robi się biznes żeby zarobić :roll:

...podobno Wiesio zaczął kibicować Legii :P

Narra

ODPOWIEDZ