ferno

anna soltys
Czytelnik
Czytelnik

ferno

Post autor: anna soltys »

ferno woli duże zamówienia, indywidulalnych klientów lekceważy, ale dopiero jego przedstawiciel w Łodzi, ul. Łąkowa to dopiero partacze i oszuści, używają gipsu na zewnątrz, dziury po demontażu nie wypełnione, pianka oszczędnie, wiatr hula i nie wiedzą dlaczego, dodatkowo wyłudzają pieniądze mimo, że nie usunęli usterek przez pół roku, dopiero rzecznik praw konsumenta spowodował reakcję
ferno dba o klientów lecz jego przedstawiciel łódzki z ul Łąkowej na pewno nie, na zwewnątrz stosuje gips zamiast tynku, a piankę montażową oszczędza do maksimum, dziury, partanina i do tego wciskają bezczelnie kit klientom

oknoAD

ROB_72
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: ROB_72 »

Pani Aniu nie mam nic wspólnego z tym przedstawicielem ,nawet nie mam nic wspolnego z łodzią ani z Ferno ale ja rownież w niektorych przypadkach używam cekolu na zewnątzr tylko tego droższego - zewnętrznego .
tak sobie myślę że przyczyną Pani problemow nie był gips tylko jakość wykonania montażu i obóbki.
Pozdrawiam
arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

zostało im chyba 4 ludzi na producji. robia dla gorana ich okna( szklenie ,malowanie) Firma porażka.
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

No tak...i znowu ktoś zwala na producenta winę za (być może)nienajlepszy montaż. A jeśli to złośliwe uwagi życzliwego sąsiada?
Myślę że p. Ania powinna wyrażać się precyzyjniej.
Może (a nawet na pewno)nie kocham Ferno, ale takie obsmarowywanie jest mocno nieuczciwe. Zawinił montazysta... ?.. bo co do okien nie widzę zastrzeżeń...a może te okna to nawet nie z Ferno..?

A swoją drogą, co z Ferno? Arturex?Na pewno tak słabo??
Jendrek64
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jendrek64 »

Pani Sołtys
-wiatr jest od tego żeby hulał
-dziury to mogą być np. w spodniach
-kit to się wciska pomiędzy szybę a ramę/w starych oknach/
-dlaczego partacz to odrazu oszyst-bo kazdy pijak to złodziej
Najpierw to sprawę załatwia się na miejscu/ponieważ wkroczył rzecznik tak chyba było/ wiec takie uzewnętrzanie się na frum jest be.
Pozdrawiam
Jendrek
arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

Ostatnio miałem okazje rozmawiać z jednym z pracowników tej firmy.
Wiec info raczej sprawdzone. :(
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.

ODPOWIEDZ