stanowisko firmy oknoplast krak. na ołów w oknach
stanowisko firmy oknoplast krak. na ołów w oknach
ale stanął ołów w gardle firmie oknoplast kraków że aż komunikat wydali. to teraz czekamy na oficjalny komunikat że:
1. w reklamowanych oknach 5 komorowych w kolorze skrzydła są CZTEROkomorowe
2.Są producenci których produkty przewyższają parametrami okna z oknoplastu
3.Jest liczna grupa producentów którzy przeszli badania jak oknoplast a relacja jakość/cena jest lepsza niż w oknach z krakowa
4.Stabilizatory na bazie soli ołowiu stosowane są w oknach na profilu veka - czyli w Oknach z krakowa
1. w reklamowanych oknach 5 komorowych w kolorze skrzydła są CZTEROkomorowe
2.Są producenci których produkty przewyższają parametrami okna z oknoplastu
3.Jest liczna grupa producentów którzy przeszli badania jak oknoplast a relacja jakość/cena jest lepsza niż w oknach z krakowa
4.Stabilizatory na bazie soli ołowiu stosowane są w oknach na profilu veka - czyli w Oknach z krakowa
oknoplast to dla mnie konkurencja, ale ..
1.Nie zawsze tak jest - ostatnio zabrakło profila i faktycznie była to piatka niemiecka. A tak prawdę mówiac ilość komór nie jest najważniejsza tylko produkt finalny - okno.
2. Z tym sie zgadzam, ale sa tez i gorsi.
3. Troche za ogólnikowe stwierdzenie i nie zabieram dyskusji w tej sprawie.
4. Veka ma równiez profile bezołowiowe tak jak i inni systemodawcy np. Aluplast, czy Rehau. Są one droższe o kilka % od tych z ołowiem. Ołów w oknach jeszcze nikomu nie zaszkodził tylko przetworzenie takich okiem na pewno jest kłopotliwe.
POPIERAM STANOWISKO VEKI W TEJ SPRAWIE.
1.Nie zawsze tak jest - ostatnio zabrakło profila i faktycznie była to piatka niemiecka. A tak prawdę mówiac ilość komór nie jest najważniejsza tylko produkt finalny - okno.
2. Z tym sie zgadzam, ale sa tez i gorsi.
3. Troche za ogólnikowe stwierdzenie i nie zabieram dyskusji w tej sprawie.
4. Veka ma równiez profile bezołowiowe tak jak i inni systemodawcy np. Aluplast, czy Rehau. Są one droższe o kilka % od tych z ołowiem. Ołów w oknach jeszcze nikomu nie zaszkodził tylko przetworzenie takich okiem na pewno jest kłopotliwe.
POPIERAM STANOWISKO VEKI W TEJ SPRAWIE.
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
Kolego czytaj ze zrozumieniem. Na nikim psów nie wieszam. I nie obchodzi mnie za ile taka czy inna firma sprzedaje. Jak drogo to lepiej dla mnie:)KNMTG pisze:...nie rozumiem jednego - dlaczego martwicie się, że OKNOPLAST Kraków sprzedaje drożej od reszty ?!
...ja ich podziwiam za to !!! W.g mnie to są nawet pewnym wzorem profesjonalizmu w tak trudnej i niewdzięcznej profesji jaką jest handel.
Narra
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
-
ramzes 3-ci
- Czytelnik