Warmińska Fabryka Okien "Postęp"- kto zna i wie co
Warmińska Fabryka Okien "Postęp"- kto zna i wie co
Czekam na informacje. Kto ich zna, miał do czynienia z nimi, każde info ważne.
-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

-
oknomaniak
- Czytelnik

-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

Postęp???? Polecam tylko i wyłąćznie Kętrzyńskie biuro. Człowiek tam pracuje młody - Pan Darek - jak się nie mylę, ale zna się na rzeczy i na prawdę potrafi doradzić. W tamtym roku miałem okazję rozmawiać z nim, bo chciałem wbić się do nich ze swoimi oknami, tyle że do transakcji nie doszło, a szkoda.
-
skromnysprzedawca
- Czytelnik

-
oknomaniak
- Czytelnik

Jestem Pracownikiem Kętrzyńskiego Biura Handlowego współpracującego z WFO Postęp.
Mam pytanko. Dlaczego dar82 rozpoczął debatę na ten temat? Akurat tak głupio wyszło, że coniektórzy myślą że to ja.
Proszę pilnie o odpowiedź i sprostowanie, bo nie chce mi się tłumaczyć coniektórym że nie jestem pomysłodawcą tego postu.
Mam pytanko. Dlaczego dar82 rozpoczął debatę na ten temat? Akurat tak głupio wyszło, że coniektórzy myślą że to ja.
Proszę pilnie o odpowiedź i sprostowanie, bo nie chce mi się tłumaczyć coniektórym że nie jestem pomysłodawcą tego postu.
I wszystko juz jasne Sorry dar82 za trucie gitary
Panie JoGo (ze nie wymienie Pana z imienia i nazwiska bo chyba sie domyslam) Handluj Pan sobie tym Aluplastem i zycze milej, owocnej sprzedazy Dobrze Pan wie, bo o tym juz kiedys dialogowalismy ze w wasz produkt nie wejde z czysto jakosciowej oraz logistycznej przyczyny. Jednak jak bedzie mial Pan czas i bedzie w regionie Ketrzyna to oczywiscie zaprszam na kawe.
Panie JoGo (ze nie wymienie Pana z imienia i nazwiska bo chyba sie domyslam) Handluj Pan sobie tym Aluplastem i zycze milej, owocnej sprzedazy Dobrze Pan wie, bo o tym juz kiedys dialogowalismy ze w wasz produkt nie wejde z czysto jakosciowej oraz logistycznej przyczyny. Jednak jak bedzie mial Pan czas i bedzie w regionie Ketrzyna to oczywiscie zaprszam na kawe.
Ja ich już poznałem
W ubiegłym roku zamówiłem u nich 4 000 szt. okien i niestety wszystkie przyjechały w odwrotnie zamontowanymi klamkami (górą do dołu) i nie uznali reklamacji, musieliśmy okna zamontować odwrotnie i było wszystko ok.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
rozumiem że odwrotnie tzn klamki na zewnątrz pomieszczenia ?
W ubiegłym roku zamówiłem u nich 4 000 szt. okien i niestety wszystkie przyjechały w odwrotnie zamontowanymi klamkami (górą do dołu) i nie uznali reklamacji, musieliśmy okna zamontować odwrotnie i było wszystko ok.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
rozumiem że odwrotnie tzn klamki na zewnątrz pomieszczenia ?