Czyktoś pamięta TERRAZYT SA
Czyktoś pamięta TERRAZYT SA
Jak w temacie czy ktos pamieta taka firme ,czy moze ktoś znimi handlował
Pamietam dobrze...
Trochę współpracowałem z Terrazytem, prowadziłem biuro Handlowe. To była jazda: okna Panorama, Plastmo, no i wypas 3-komorowe Roplasto, okucia Roto 101, szyba 2,8 za dopłatą 20% szyba k=1,1. Cena okna 1435x1465 to około 1150 zł, terminy 4-6 tygodni. Za to szkolenia marketingowe super: tydzień w Łomży: jedzenie, picie, spanie. Skrypt marketingowy gruby jak "Pan Tadeusz". No i oczywiście szpiegowanie konkurencji - czy czysto w biurze, czy się pali, czy ekspozycja zakurzona.
Takiego czegoś już nie ma. Pozdrawiam Pana Mieczkowskiego.
Takiego czegoś już nie ma. Pozdrawiam Pana Mieczkowskiego.
-
andrzej_skurcz
- Czytelnik

-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Hmm.. pamietam Terrazyt jako dobrą konkurencję. Też robiliśmy Panoramę, ale.. biura Terrazyt były trudne "do przejęcia", mimo iż produkt był wg mnie ciut tańszy.
To była marka swego czasu z predyspozycjami jak Oknoplast, tyle że produkt ciut klasyfikowany niżej.
Dopóki sie cos tam nie posypało.. i wielu chciało uciec, ale.. fabryka ich zatrzymala ostrymi grozbami o sankcjach umownych.. oj działo sie wtedy;)
To była marka swego czasu z predyspozycjami jak Oknoplast, tyle że produkt ciut klasyfikowany niżej.
Dopóki sie cos tam nie posypało.. i wielu chciało uciec, ale.. fabryka ich zatrzymala ostrymi grozbami o sankcjach umownych.. oj działo sie wtedy;)