TANIE ULOTKI

miroslaw

TANIE ULOTKI

Post autor: miroslaw »

to nic innego jak mała karteczka 14na8cm z papieru cienkiego jak melon krojony we Wloszech na śniadanie(czytać prawie przezroczysty)gdzie naćkane jest słów jak na ulotkach naszych marketów(czyli nie wiadomo co czytac tyle tego jest)Placi sie wg ogłoszenia 260zł,pózniej okazuje sie ze to pomylka bo to 280zł ,pózniej okazuje sie że to netto,czyli razem wychodzi 341zł ,pózniej jest wysłane na wasz koszt ponad 50zł. z błędem w druku (telefon i litery adresu)Razem te tanie ulotki wyszły mnie cos około 417zł Po poprawieniu błędów ,po długim miesiacu nadchodza nastepne poprawione i płace za paczke ponad 40zł .Razem te tanie ulotki reklamowane na lamach sieci wynosza mnie prawie 500zł.To jest szczyt bezczelności...To jest cały polak rznie kazdego jak może jak nie za granicami kraju to w kraju.

oknoAD

komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

mnie obsłużyli sensownie (pomijam że miało być A6 jest trochę mniejsze) w tej cenie chyba niczego rozsądniejszego nie kupisz. Chyba że sam zaczniesz kserować wersję czb na starym powielaczu
miroslaw

odp.

Post autor: miroslaw »

Wyrażam swoja opinie jakich tu wiele na forum.Wiadomo że kilku niezadowolonych klientów nie spowoduje strat lub złej opinii ogólnej lecz trzeba napisać dla nastepnych którzy bedą uważali a gosc pewnie bedzie sie pilnował.Ogólnie metody rozrzucania ulotek są troche juz bez sensu,jego sposoby nie chwyciły a przy dużej konkurencji jednego dnia my kladziemy drugiego nastepny akwizytor zabiera je i wrzuca do kosza.Jest to zbędny wydatek,sa lepsze sposoby ale to juz nasze obserwacje ktore sie sprawdziły ,te sa dobre dla marketów gdzie słowo TANIO SUPER itp. działa na chcacych grosika zaoszczedzić a w efekcie kupuja towar który trzeba wyrzucić.Dobre to jest tez na zachód gdzie rzeczywiscie idzie przerób i np. we Francji 3,4 lata i kupują nowe ale długo nie w tym kraju.
ODPOWIEDZ