NOWE OKNA M&S - u
-
Szaman
NOWE OKNA M&S - u
Witam
Co myślicie o nowych oknach M&S - u
Wydaje mi się, że zostawili konkurencję daleko w tyle
Co myślicie o nowych oknach M&S - u
Wydaje mi się, że zostawili konkurencję daleko w tyle
-
Gość
Hm... Może i biegną pod prąd... Ale biegną tak już ładne pare lat i jakoś dobrze sobie radzą w przeciwieństwie do tych, co biegli z prądem i ten prąd ich porwał i wyrzucił na brzeg!
Pewnie ten wątek zaczął ktoś z M&S - tak to już jest... Ale trzeba przyznać, żę chyba jest to pierwszy producent który na tak wielką skalę wprowadził okna na profilu 4-komorowym do masowej produkcji - na prawdę konkurencja ma kogo gonić!
Tak trzymać M&S!
Pewnie ten wątek zaczął ktoś z M&S - tak to już jest... Ale trzeba przyznać, żę chyba jest to pierwszy producent który na tak wielką skalę wprowadził okna na profilu 4-komorowym do masowej produkcji - na prawdę konkurencja ma kogo gonić!
Tak trzymać M&S!
-
lolek
Anonymous pisze:Hm... Może i biegną pod prąd... Ale biegną tak już ładne pare lat i jakoś dobrze sobie radzą w przeciwieństwie do tych, co biegli z prądem i ten prąd ich porwał i wyrzucił na brzeg!
Tak trzymać M&S!
NAPISAŁ TEN CO NIE JEST Z M&Su
-
Gość
-
Gość
-
lolek
Anonymous pisze:lolek - jedno ci powiem: NIE JESTEM Z MS-u ale byłem jak większośc ludzi np w Brokacie, u Bajcara i jeszcze kilku firmachZdziwiony? MS robi jeden błąd - szkoli ludzi i pozwala im odejść
co znaczy byłem?
pracowałeś tam czy zwiedzałeś fabrykę?
i dlaczego kurcze zdziwiony? -- ja juz sie niczemu na tym rynku nie dziwie
a że MS szkoli ludzi i oni odchodzą no cóż to juz chyba problem MSu nie?
-
Szaman
-
Szaman
-
Obrońca MS
-
Pit
M&S The Best!
Miśki z M&S - zajmijcie się reklamą wśród klientów, a nie na branżowym portalu. Udawanie zachwyconych klientów jest żenujące. W Waszych "Tytanowych" oknach tytan występuje jako składnik bieli tytanowej - podobnie jak w każdym innym oknie PVC. Chwyt reklamowy był fajny, tylko po co to zadęcie????
-
Gość
-
Gość
Nie mogę uwierzyć w zmiany!
1. wielokrotnie, ostatnio miesiąc temu, słyszałem że mają najlepsze okna więc na nic lepszego zmienić nie mogą.
2. mieli: "kompleksową ofertę" więc nic więcej dodać nie można.
3. nie mieli: "kompleksu oferty" więc po co mieliby zmieniać.
No chyba, że wcześniej, kłamczyszki, mijali się z prawdą.
1. wielokrotnie, ostatnio miesiąc temu, słyszałem że mają najlepsze okna więc na nic lepszego zmienić nie mogą.
2. mieli: "kompleksową ofertę" więc nic więcej dodać nie można.
3. nie mieli: "kompleksu oferty" więc po co mieliby zmieniać.
No chyba, że wcześniej, kłamczyszki, mijali się z prawdą.
-
Arnold S
-
Szaman
-
mirek
ms
miałem niechcący kontakt z przedstawicielem tej firmy we Wrocławiu
nie mam osobiście nic do firmy ale sposób werbowania pracowników do montażu wygląda tak; 5 zł \ godz. czas pracy nienormowany płaca tylko za 10 godz. zero ubezpieczenia i podatki płać sobie sam arogancja i brak
szacunku dla pracowników. okna może i są dobre nie mój problem.
nie mam osobiście nic do firmy ale sposób werbowania pracowników do montażu wygląda tak; 5 zł \ godz. czas pracy nienormowany płaca tylko za 10 godz. zero ubezpieczenia i podatki płać sobie sam arogancja i brak
szacunku dla pracowników. okna może i są dobre nie mój problem.
-
Gość
okna drewniniane ms są naprawdę bardzo(opinia mojego znajomego z branży okiennej) dobre polecam wszystkim
tylko błagam nie kupujcie ich na arrmii krajowej siedzi tam jakiś pajac o dużej gębie który robił ze mnie drwiny przecież ja nie sprzedaje okien i nie wiele o nich wiem oprócz tego że mają się otwiertać i zamykać miałem się zdecydować ale obsługa do d........
gdzie marka i solidność m.s reklamowana
tylko błagam nie kupujcie ich na arrmii krajowej siedzi tam jakiś pajac o dużej gębie który robił ze mnie drwiny przecież ja nie sprzedaje okien i nie wiele o nich wiem oprócz tego że mają się otwiertać i zamykać miałem się zdecydować ale obsługa do d........
gdzie marka i solidność m.s reklamowana
-
Gość
-
mirek