"Perfekt" z Lublina
"Perfekt" z Lublina
Witam!Czy wiecie coś o tej firmie?Czy warto zostać ich dealerem?
-
emdeokna.pl
- Czytelnik

- Kontakt:
-
parapetypcv
- Zaangażowany

dla czego
po prostuemdeokna.pl pisze:Ciekawe dlaczego?
10 lat jestem w PERFEKCIE, tak jak większość ludzi. Gdyby była to zła firma i miała złej jakości wyroby to nie istniałaby tak długo.
Ten kto ma złe wspomnienia to pewnie ten co został wyrzucony, bo tylko tacy tu nie pracują.
Polecam z całą odpowiedzialnością ! a ,, nie polecam '' pisze się oddzielnie
, ale to świadczy tylko o piszącym
Ten kto ma złe wspomnienia to pewnie ten co został wyrzucony, bo tylko tacy tu nie pracują.
Polecam z całą odpowiedzialnością ! a ,, nie polecam '' pisze się oddzielnie
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jag, z całym szacunkiem. Jak firma "wyrzuca" ludzi to też swiadczy o jej poziomie kultury. Dobra firma zatrudnia odpowiedzialnych ludzi, a jak juz zrobi błąd i okazuje się ze ktoś się nie nadaje na dane stanowisko, to się z nim rozstaje. "Wyrzuca" się co najwyżej śmieci, ale też ttrzeba to robić odpowiedzialnie.Jaq pisze:10 lat jestem w PERFEKCIE, tak jak większość ludzi. Gdyby była to zła firma i miała złej jakości wyroby to nie istniałaby tak długo.
Polecam z całą odpowiedzialnością ! a ,, nie polecam '' pisze się oddzielnie, ale to świadczy tylko o piszącym
Ale...
nadal niczego się nie dowiedzialem o Perfecie?
Co do poziomu kultury to jest OK. Po prostu czasami słowo ,,wyrzuca'' jest wręcz za mało powiedziane. Z całym szacunkiem , ale na jakim świecie żyjesz i co rozumiesz za ,, zrobić błąd '' , np. sprzedawać okna innej firmy poza plecami , kiedy jesteś zatrudniony w firmie wykorzystując czas, samochód , telefon itp, to jest OK ????.finlandia pisze:Jag, z całym szacunkiem. Jak firma "wyrzuca" ludzi to też swiadczy o jej poziomie kultury. Dobra firma zatrudnia odpowiedzialnych ludzi, a jak juz zrobi błąd i okazuje się ze ktoś się nie nadaje na dane stanowisko, to się z nim rozstaje. "Wyrzuca" się co najwyżej śmieci, ale też ttrzeba to robić odpowiedzialnie.Jaq pisze:10 lat jestem w PERFEKCIE, tak jak większość ludzi. Gdyby była to zła firma i miała złej jakości wyroby to nie istniałaby tak długo.
Polecam z całą odpowiedzialnością ! a ,, nie polecam '' pisze się oddzielnie, ale to świadczy tylko o piszącym
Ale...
nadal niczego się nie dowiedzialem o Perfecie?
Ale zostawmy to , w końcu mamy święta.
Co do firmy PERFEKT , to wiem , że ten kto będzie pierwszy , wygra !
Dlaczego ?? bo wiem, że nie rozdają towaru każdemu, stawiają na jakość i mają niesamowicie szybkie terminy realizacji.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jag, przykro mi ze po raz kolejny musze powiedziec cos na "NIE" w stosunku do Twoich wypowiedzi.Jaq pisze: Co do poziomu kultury to jest OK. Po prostu czasami słowo ,,wyrzuca'' jest wręcz za mało powiedziane. Z całym szacunkiem , ale na jakim świecie żyjesz i co rozumiesz za ,, zrobić błąd '' , np. sprzedawać okna innej firmy poza plecami , kiedy jesteś zatrudniony w firmie wykorzystując czas, samochód , telefon itp, to jest OK ????.
Dlaczego ?? bo wiem, że nie rozdają towaru każdemu, stawiają na jakość i mają niesamowicie szybkie terminy realizacji.
Koniecznosc "wyrzucenia" pracownika to wg mnie porazka menagera który go zatrudniał lub organizacji którą kieruje.
Jak mozna dopuscic by
- zatrudnic tak nieuczciwego czlowieka?
- dać mu motywację do takiego działania?
- nie miec mechanizmow kontrolnych by doszło do takich sytuacji?
Oczywiscie ze są sytuacje wyjątkowe.
Szkoda ze muszę to pisac w wątku Perfekt, bo odwoluje się do ogolnej sytuacji rynkowej .
A jesli juz mowisz o zaletach Perfektu?
Sprzedaz (a nie rozdalnictwo) moze swiadczyc o poczuci własnej wartosci no i o pierwszej zasadzie mądrej polityki.
Stawianie na jakość ? Dobra droga (ale jakze niełatwo ją osiągnąć).
Niesamowice szybkie terminy? A wydawało mi sie ze jakość i szybkosc nie idą w parze...
Finlandia , chyba zbyt krótko w ogóle pracujesz, albo się nie rozumiemyfinlandia pisze:Jag, przykro mi ze po raz kolejny musze powiedziec cos na "NIE" w stosunku do Twoich wypowiedzi.Jaq pisze: Co do poziomu kultury to jest OK. Po prostu czasami słowo ,,wyrzuca'' jest wręcz za mało powiedziane. Z całym szacunkiem , ale na jakim świecie żyjesz i co rozumiesz za ,, zrobić błąd '' , np. sprzedawać okna innej firmy poza plecami , kiedy jesteś zatrudniony w firmie wykorzystując czas, samochód , telefon itp, to jest OK ????.
Koniecznosc "wyrzucenia" pracownika to wg mnie porazka menagera który go zatrudniał lub organizacji którą kieruje.
Jak mozna dopuscic by
- zatrudnic tak nieuczciwego czlowieka?
- dać mu motywację do takiego działania?
- nie miec mechanizmow kontrolnych by doszło do takich sytuacji?
Oczywiscie ze są sytuacje wyjątkowe.
Szkoda ze muszę to pisac w wątku Perfekt, bo odwoluje się do ogolnej sytuacji rynkowej .
A jesli juz mowisz o zaletach Perfektu?
Sprzedaz (a nie rozdalnictwo) moze swiadczyc o poczuci własnej wartosci no i o pierwszej zasadzie mądrej polityki.
Stawianie na jakość ? Dobra droga (ale jakze niełatwo ją osiągnąć).
Niesamowice szybkie terminy? A wydawało mi sie ze jakość i szybkosc nie idą w parze...
po pierwsze - zatrudniając pracownika nie znam żadnego urządzenia , chociażby typu rentgen , które pokazałoby , że dany pracownik jest dobry lub nie , nie ma też wypisane tego na czole , jest to zawsze WIELKA NIEWIADOMA !!! chyba, że Ty posiadasz jakieś cud - narzędzie ???
Z pewnością nie tylko ja bym skorzystał !!!!!!
Co do mechanizmów kontrolnych to są one na tyle dobre w PERFEKCIE, że skonczyło się to zanim na dobre rozpoczęło.
Co do jakości połączonej z krótkim terminem realizacji - to PO PROSTU SPRAWDZ !!!!
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jaq, mam wrazenie ze za wszelka cenę chcesz podnosci post reklamujący tą firmę, a ja daję się wciągać w Twój plan?Jaq pisze:Ps. Finlandia , zapomniales jeszcze o bardzo konkurencyjnych CENACH !!!!
Nie widzę sensu kontynuowania wątku.
Próbować współpracy tez nie zamierzam. Nie zmieniam produktów które sprzedaję z każdą zmianą cenników.
Od początku mam swoje typy i nie musiałem nikogo "wyrzucać" z wystawki. Udało się to bez rentgena, a jedynie dzięki wieloletnim obserwacjom rynku.
Zyczę powodzenia w swojej działalności.