Winkhaus a Aubi
-
pudels
Winkhaus a Aubi
Szukam argumentów za i przeciw Winkhaus a Aubi?
Który system jest lepszy?
Czym się różnią itp..?
Który system jest lepszy?
Czym się różnią itp..?
-
Gość
Winkhaus ma profesjonalną obsługę, doradców i informatyków. Żyjącą stronę internetową i własne oprogramowanie dostarczane wytwórcom okien. Firma z określoną strategią i organizacją. Wg mnie najlepiej zarządzana firma okuciowa w Polsce. Nie jest powiązana z VBH i innymi pośrednikami. Prowadzi samodzielnie dystrybucję swoich okuć jak wielu innych akcesoriów okiennych.
Niestety z AUBI nie korzystałem. Podobno połączyli się z Siegenią.
Nie związany z Winkhaus-em.
-
technolog
winkhaus kontra aubi
Anonymous pisze:Winkhaus ma profesjonalną obsługę, doradców i informatyków. Żyjącą stronę internetową i własne oprogramowanie dostarczane wytwórcom okien. Firma z określoną strategią i organizacją. Wg mnie najlepiej zarządzana firma okuciowa w Polsce. Nie jest powiązana z VBH i innymi pośrednikami. Prowadzi samodzielnie dystrybucję swoich okuć jak wielu innych akcesoriów okiennych.
Miałem doświadczenie i z jedną i z drugą firmą i mogę potwierdzić że Winkhaus bije Aubi pod każdym względem.
P.S. Nie sugeruj się informacjami handlowców AUBI oni sami nie wierzą w to co mówią.
-
RedYeti
-
RedYeti
-
mirek
-
RedYeti
-
mirek
no tak nic nie powiedziałeś na temat winkhausa, tak mi się tylko zdawałoRedYeti pisze:Winkhaus - przede wszystkim doskonała logistyka, bardzo dobra współpraca. Rzadko jakieś braki.
Aubi - problemyz dystrybucją (ASC) nie do końca dopracowany system sprzedaży bezpośrednio z Kluczborka. Za często jaieś braki.
pozdrowienia
-
Szaman
-
JarekK
Sorrki Szaman że się z tobą nie zgodzę, ale chcąc działać nie tylko w Polsce musisz patrzeć trochę inaczej.
Siegenia nie jest niestety okuciem, które jest w każdym kraju UE dobrze kojarzona( ale tym się w Polsce nikt nie przejmuje, bo i po co?? Jak nikt nie myśli co będzie za rok - czytaj 01.05.2004).
Siegenia nie jest niestety okuciem, które jest w każdym kraju UE dobrze kojarzona( ale tym się w Polsce nikt nie przejmuje, bo i po co?? Jak nikt nie myśli co będzie za rok - czytaj 01.05.2004).
-
RedYeti
-
blackhorse
-
RedYeti
NIe współpracuję od 1,5 roku z Winkhausem więc niestety ni ma powodu żeby płacili mi kasę.blackhorse pisze:Nie pracuję ale biore kasę!RedYeti pisze:Mirku
Na pewno Winkhaus przerasta o naście głów Aubi w temacie obsługi klienta, ale to że tak napisałem nie znaczy że tam pracuję.
Pozdrowienia
na ale jezeli tobie płacą to możesz mi odpalić
-
Gość