Jaka firma?
Jaka firma?
PROSZĘ NIECH MI KTOŚ DORADZI. OTWIERAM SALON SPRZEDAŻY OKIEN I DRZWI, NIEWIEM JAKIE OKNA I FIRMĘ WYBRAĆ. PODPISAŁAM UMOWĘ Z JEDNĄ FIRMĄ, ALE TU OKNA SĄ DOŚĆ DROGIE, PRZYDAŁBY SIĘ JAKIŚ PRODUCENT TANICH I DOBRYCH OKIEN. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC
Drogi kolego. Przy takim biznesplanie i znajomosci tematu to czarno widzę Twoją przyszłość.
Wystarczy pierwasza wtopa przy domku i leżysz na 10-20 kzł.
Dobra (darmowa) rada - zatrudnij się w jakimś salonie sprzedaży za psie pieniądze - za rok będziesz wiedział co i jak.
Jak przemyślisz to przyznasz mi rację (nie mam zamiaru CIę straszyć czy odwodzić od tematu - nie jesteś konkurującym ze mną osobnikiem).
Przemyśleń.
Wystarczy pierwasza wtopa przy domku i leżysz na 10-20 kzł.
Dobra (darmowa) rada - zatrudnij się w jakimś salonie sprzedaży za psie pieniądze - za rok będziesz wiedział co i jak.
Jak przemyślisz to przyznasz mi rację (nie mam zamiaru CIę straszyć czy odwodzić od tematu - nie jesteś konkurującym ze mną osobnikiem).
Przemyśleń.
A tak na poważnie to widzę przed Tobą dużą przyszłość. Jesteś nowy, nie nabyłeś pewnych przyzwyczajeń, uprzedzeń panujących w tej branży, więc można powiedzieć że przecierasz szlaki.zrób to sam nie pytaj nikogo o radę bo każdy ma inne doświadczenia.Ty o swoich opowiesz nam za pewien czas, mam nadzieję.Powodzenia.Pozdrawiam
Jakie okna
Przez ostatnie 5 lat prowadziłem dg remonty, wykończenia wnętrz. I nie raz miałem do czynienia z montażem okien i drzwi. I od strony technicznej temat jest mi znany.Potrzebuję parę dobryhh rad od doświadzczonych kolegów.
Jaka firma?
Slyszałem, że okna na profilach DECCO są dobre i ceny są ok.
Re: Jaka firma?
benorg1 pisze:Slyszałem, że okna na profilach DECCO są dobre i ceny są ok.
Re: Jaka firma?
Pamietaj najważniejsza jest firma która robi okna a nie profil czy okucia.benorg1 pisze:Slyszałem, że okna na profilach DECCO są dobre i ceny są ok.
Pracowałem na kilku profilach i wiem że z każdego g.wna da się zrobić okno, kwestia tylko czasochłonności ale o to to już martwi sie producent nie ty.
Błędy każdemu się zdarzają, ale niekażdy potrafi je szybko i poprawnie usunąć.
Fakt że DECCO niejest złym profilem i 6 komorowym co łatwiej ci będzie sprzedać ale niechwal się klientom gdzie jest produkowany
Przykładem jest kolega PP7000, tak właśnie nazwali profil DECCO dla POLPLASTU i własnych potrzeb, a dlaczego?
chyba nie muszę ci odpowiadać.
Pozdrowienia
Napisz mi skąd jesteś to podpowiem ci rzetelną i dobrą firmę ktora robi też na DECCO
No to co Heyah i do przodu 
Tylko trzeba mieć czym zadowolić klienta.komarko1 pisze:Pamiętaj że naprawdę nnajważniejsza jest nie firma,producent,cena lecz ZADOWOONY KLIENT=zadowolony sprzedawca.Amen
Wydawało mi się że kolega szukał producenta a nie zadowolonego klienta, ale jeżeli ktoś lubi się wymądrzać
No to co Heyah i do przodu