Proszę o opine o avante- Technika okienna

jeres1
Czytelnik
Czytelnik

Proszę o opine o avante- Technika okienna

Post autor: jeres1 »

Skłaniam się do wyboru tej firmy jako kontrachenta ,proszę o opine na temat cen,jakości(z kim porównywalne),terminów,serwisu, i być może przygód z tą firmą.Z góry thx.

oknoAD

zawadzki
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zawadzki »

Moim zdaniem nie zastanawiaj się, super!!!!!! logistyka, załatwianie reklamacji jeśli takowe występują wzorowe, okna dobrze wykonane, z wyposażeniem ponadstandardowym. Nie ukrywam wyższa półka cenowa , ale jeśli chcesz mieć spokój i pewność dostaw w wybranym terminie to tylko Technika Okienna. ( od 5 lat jestem z nimi i pomimo wyższych cen jestem bardzo zadowolony , jakoś nie za bardzo mam ochotę na jakiekolwiek zmiany). oczywiście moja opinia jest subiektywna , niech jeszcze ktoś cos powie . pozdrawiam
greg77
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg77 »

spokojnie wybierz tą firmę jako swojego partnera. Bedziesz zadowolony.
wprawdzie cena nie jest najniższa ale dla Twojego klienta ,,domkowego,, to super produkt. swietne okucia roto nt w najwyższym mozliwym standardzie, solidna klamka secustick, niesamowity kształt skrzydła połzlicowanego, brak dopłat za nietyp, okresowe promocje, pojawiająca się coraz czesciej reklama w prasie dot. okien avante i prawdopodobnie najlepsza obsługa dealera w Polsce/ a to chyba najistotniejsze/ sprawia że to bardzo dobry wybór.
smiało ta firma może konkurować z innymi / może bardziej znanymi/ producentami okien jak oknoplast czy jezierski, ale przekonasz sie o tym tylko wtedy gdy podejmiesz współprace. myśę że warto.
pozdrawiam greg
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

potwierdzam - logistyka na najwyższym poziomie. Bardzo dużo dobrego zrobił dla tej firmy Dyrektor Wiśniewski.
jawaryn :)
adjj
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: adjj »

Średniej klasy Decuninck pod inną nazwą handlową. Jak chcesz pohandlować oknami w tym profilu to się rozejrzyj wśród producentów. Zbierz umowy i inne papierzyska. Reszta i tak wyjdzie dopiero w sezonie.Zimą wszyscy Cię kochają, temperatura uczuć opada we wrześniu.
greg77
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg77 »

kurcze... sredniej klasy decuninck ale w porownaniu do czego????

czy poza sezonem czy w sezonie mozesz na nich liczyć.
zamawiasz w poniedziałek a dostajesz w za tydzień w srode.
okna w kolorch standardowych / orzech i złoty dąb / +7 dni
wiec chyba super....... : :lol: :lol: :lol:

Kemor
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: Kemor »

Nie jestem być może obiektywny, bo akurat współpracuję z avante. Ale jeden głos w dyskusji to zawsze coś: śmiało można zamawiać.

Pozdrawiam
RS
zawadzki
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zawadzki »

To co jest najfajniejsze we współpracy z Techniką Okienna to fakt że zawsze wiesz co , gdzie i kiedy. Bez względu czy to zima czy też lato. Jasno i precyzyjnie określone kwestie dostaw i terminów- tak wiec naprawdę ciężko jest się di czegokolwiek doczepić.( wiem że mówię prawie jak o ideale - ale kurna taka jest prawda)
ODPOWIEDZ