CIEKAWE !!!!
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Re: CIEKAWE !!!!
Słyszałeś? ja bym wolal to przeczytac.Poprosze o art.na ten temat bo slyszec to można..........Tanatos pisze:Doszły mnie słuchy iż od 01-02-2008r. Al.....st z Poznania używa stabilizatorów cynkowo-wapniowych we wszystkich profilach.
Ktos jeszcze o tym słyszał ?
www.reykjavik.is kliknij sobie polską flage
z tego powodu nie pracuje
www.reykjavik.is kliknij sobie polską flage
Hahaha. No to nieźle.
porównajcie: 18.07.2007 http://www.aluplast.com.pl/index.php?mo ... ategoria=3
porównajcie: 18.07.2007 http://www.aluplast.com.pl/index.php?mo ... ategoria=3
konto nieaktywne
Na wyspach polskie dzieci uczą sie polskiego a wiele dzieci produkujących profile od Aluplasta powinno uczyć sie Public Relation.
Okazuje się że jakoś można opisywać własne zalety bez używania ujemnych emocjonalnie porównań do konkurencji.
Aluplast powiedział a w zasadzie zakomunikował to co miał do przekazania bez zbędnej otoczki czy fałszywych ideologii.
Po prostu maja na etatach profesjonalistów i dlatego, wierzę w to, przetrwają na rynku.
Okazuje się że jakoś można opisywać własne zalety bez używania ujemnych emocjonalnie porównań do konkurencji.
Aluplast powiedział a w zasadzie zakomunikował to co miał do przekazania bez zbędnej otoczki czy fałszywych ideologii.
Po prostu maja na etatach profesjonalistów i dlatego, wierzę w to, przetrwają na rynku.
zamiast tloczyc na dwu roznych stabilizatorach - ktorych odpadow nie mozna mieszac - to sie tloczy na jednym - ot cala tajemnica - i zmniejszone koszty - a kiedys i tak musieliby to zrobic - a ze jest wymog ograniczania zawartosci olowiu [we wszystkim co sie produkuje na siwcie] to wybrali to co musieli wybrac.
Aluplast jest the best.
Aluplast jest the best.
-
Scotch&Soda
- Małomówny

Panowie! każdy kto teraz wejdzie na rynek z profilem bezołowiowym pojedzie na reklamie Trocala , KBE czy Kommerlinga ZA DARMO!!!! Ponieważ prosty Kowalski zesrany w majty o swoje zdrowie , kupując okna pyta o OKNA bezołowiowe!!!
I jest mu wszystko jedno jaki to profil
Czasami lepiej posiedzieć w domu i pomyśleć
Tak się zarabia pieniądze , a nie mozolną pracą! Piękny jest ten świat, czego i państwu życzę 
Alleluja i do przodu