OKNOPLAST Kraków
-
Mirek
OKNOPLAST Kraków
co sądzicie o firmie OKNOPLAST z Krakowa ??? Jestem już prawie prze zakupem i wybrałem OKNPOPLAST Medio - profil 3 komorowy na futrynie a skrzydła 4 komorowe.
i co sądzicie o parametrach poniżej. ???
cena też jest ważna i za okno 1800x1500 (standard otworu okiennego) płącić mam 800 PLN. To dużo czy mało ???
OKNOPLAST-Kraków stosuje wyłącznie profile niemieckiej firmy VEKA, koncernu o wieloletniej tradycji w Europie.
Okna wyposażone są również w okucia
w kolorze srebrnym renomowanej austriackiej firmy MACO.
W standardzie znajdą Państwo również szyby zespolone produkcji PRESS-GLAS: U=1,1 NEUTRAL, bez uciążliwego, ciemnego odblasku.
i co sądzicie o parametrach poniżej. ???
cena też jest ważna i za okno 1800x1500 (standard otworu okiennego) płącić mam 800 PLN. To dużo czy mało ???
OKNOPLAST-Kraków stosuje wyłącznie profile niemieckiej firmy VEKA, koncernu o wieloletniej tradycji w Europie.
Okna wyposażone są również w okucia
w kolorze srebrnym renomowanej austriackiej firmy MACO.
W standardzie znajdą Państwo również szyby zespolone produkcji PRESS-GLAS: U=1,1 NEUTRAL, bez uciążliwego, ciemnego odblasku.
-
Mirek
myślałem że jak zapytam na forum to odezwie sie kilku fachowców i osób doświadczonych.
Czyżby konkurencja Oknoplastu nie miała netu ???
Czyżby oknoplast nie czytał forum i anonimowo nie potwierdzi że to najlepsze okna pod słońcem ???
Dziwne.
Piszecie wszystcy o jakichś pierdołach cyckach, lalach i o tym kto ma większy obrót, a na konkretne pytanie nikt nie odpowiada.
Potrzebuje porady.
Czyżby konkurencja Oknoplastu nie miała netu ???
Czyżby oknoplast nie czytał forum i anonimowo nie potwierdzi że to najlepsze okna pod słońcem ???
Dziwne.
Piszecie wszystcy o jakichś pierdołach cyckach, lalach i o tym kto ma większy obrót, a na konkretne pytanie nikt nie odpowiada.
Potrzebuje porady.
-
Józek
-
jasnowidzący
-
Mirek
-
Józek
-
Mirek
-
Józek
Nie chodzilo mi o krytyke jakiegos systemu badz firmy, tylko oto ze to forum ma sluzyc ludziom spoza branzy potrzebujacym pomocy. A tymczasem sluzy do czego.....: do wymiany wzajemnych inwektyw na drodze ALuplast <=>Veka<=>Okno-???????<=> i nie wiem kto jeszcze. No ale jaki parlament takie spoleczenstwo. Pozdrawiam Mirka i dalej polecam grupe dyskusyjna
-
Mirek
-
Gość
Wydaje mi się że medio posiada dwukomorowe skrzydło. Ale tak naprawdę wszystko zależy od izolacyjności cieplnej, a nie od liczby komór. Renomowany producent gwarantuje przyzwoitą jakość i w miarę rzetelne warunki gwarancyjne. To ty decydujesz o zakupie i wyborze systemu okiennego. Jeśli chodzi o VEKĘ bardziej polecam TOP-Line szer. 70 mm jako wyznacznik jako takiego postępu lub standardu za 2-3 lata z szybą "samoczyszczącą" na "ciepłych" ramkach plus w standardzie zaczepy antywyważeniowe na każdym skrzydle. Medio to standard + "zabajerzone" skrzydło miłe dla oka i ciężkie dla kieszeni.
Życzę dobrego wyboru.
Życzę dobrego wyboru.
-
Szaman
-
Józek
-
Mirek
-
Mirek
-
Zyga
-
Gość
-
Zyga
Podaj numer tel. ofertę prześlij e-mailem.Mirek pisze:czy jest tu jeszcze Zyga ????
Jeśli nimi handlujesz to może zrobił byś mi oferte ????
[email protected]
-
szpak
Re: OKNOPLAST Kraków
OKNOPLAST kupuje wszystko drożej niż 5x mniejszy od niego producent. BRAVO poddostawcy - golić centusia !!!