Czy ktos wie na temat firmy nowej w Żninie kuj-pomorskie ?
Czy ktos wie na temat firmy nowej w Żninie kuj-pomorskie ?
Podobno powstaje wielka fabryka produkująca okna greenline KBE i Koemmrling w Żninie kujawsko-pomorskie. Czy ktoś coś na ten temat wie ?. Proszę o opinie ponieważ jestem mocno zainteresowany współpracą z tą firmą.
-
n.s.s.okna
- Czytelnik

info Żnin
Jeśli kolega jest zainteresowany to najlepiej umówić się z nimi na wizytę.
Słyszałem, że warto z nimi się wcześnie dogadać mają mocne ceny. Zresztą co tu opowiadać 10 tyś m2 pod dachem budzi respekt, tym bardziej, że greenline. To będzie HIT 2008r. Mogę podać telefonik.
Słyszałem, że warto z nimi się wcześnie dogadać mają mocne ceny. Zresztą co tu opowiadać 10 tyś m2 pod dachem budzi respekt, tym bardziej, że greenline. To będzie HIT 2008r. Mogę podać telefonik.
-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
n.s.s.okna
- Czytelnik

Drogi OKNOHICIE
Drogi kolego OKNOHIT czy jak sie tam do Ciebie odnosza inni. Rozumiem, ze masz kompleksy i urazilem Cie, iz w moim miescie klientela przezuca sie na lepsze profile i pewnie stad jak wymienilem haslo avantgarde czy padlo gdzies aluplast zostales urazony.
Nie takie mialem zalozenie!!!
Zalezalo mi na kontakcie z ta firma ze Znina i troche wiedzy na temat tej firmy (n.s.s. - dziekuje bardzo za kontakt i nie zwracaj uwagi na kogos co ma ograniczenia umyslu bo to robota dla neurologow, psychologow czy innych fachowcow z tej dziedziny a z przyjemnoscia jak bedziesz w Gdansku to zapraszam na kawe adres podam na priva).
Mam powaznych odbiorcow zagranica, ktorzy wymagaja systemu koemmerling a do mojego biura co drugi jak wchodzi to zaczyna : przeczytalem/am, ze okna greenline sa zgodne z .... , bezolowiowe, itd.
A przedstawiciel, ktory byl u mojego konkurenta to zaproponowal ceny na KBE (podobno zaznaczam) na poziomie nie wiele drozej od moich dotychczasowych dostawcow na aluplascie i avantgarde a Koemmerlinga, ktorego dzisiaj kupuje w cenie takiej jak aluplasta sprzedaje przy najlepszym narzucie klientowi indywidualnemu !!! Wiec jak slysze o mozliwosci za nie wiele wieksze pieniadze kupowac porzadne okna na najlepszych systemach to przewrocilem troche internetu trafiajac tu by uzyskac konkretne informacje . Co do Oknonet-u jestem tu pierwszy raz i gratuluje portalu
m
Nie takie mialem zalozenie!!!
Zalezalo mi na kontakcie z ta firma ze Znina i troche wiedzy na temat tej firmy (n.s.s. - dziekuje bardzo za kontakt i nie zwracaj uwagi na kogos co ma ograniczenia umyslu bo to robota dla neurologow, psychologow czy innych fachowcow z tej dziedziny a z przyjemnoscia jak bedziesz w Gdansku to zapraszam na kawe adres podam na priva).
Mam powaznych odbiorcow zagranica, ktorzy wymagaja systemu koemmerling a do mojego biura co drugi jak wchodzi to zaczyna : przeczytalem/am, ze okna greenline sa zgodne z .... , bezolowiowe, itd.
A przedstawiciel, ktory byl u mojego konkurenta to zaproponowal ceny na KBE (podobno zaznaczam) na poziomie nie wiele drozej od moich dotychczasowych dostawcow na aluplascie i avantgarde a Koemmerlinga, ktorego dzisiaj kupuje w cenie takiej jak aluplasta sprzedaje przy najlepszym narzucie klientowi indywidualnemu !!! Wiec jak slysze o mozliwosci za nie wiele wieksze pieniadze kupowac porzadne okna na najlepszych systemach to przewrocilem troche internetu trafiajac tu by uzyskac konkretne informacje . Co do Oknonet-u jestem tu pierwszy raz i gratuluje portalu
m
Re: Drogi OKNOHICIE
Więc jeszcze nie wiesz, że to forum przepełnione jest jadem i wzajemną zawiścią a sfrustrowani branżowcy piszą tu nie w celu wymiany doświadczeń lecz po to by rozładować niezdrowe emocje i zrobić koło d... konkurencji .klas pisze: Co do Oknonet-u jestem tu pierwszy raz i gratuluje portalu
m
jaka kultura takie forum ...
pozdrawiam "kumatych"
w branży od 1994r.
Witam Darol.
Ja to biore na luz zawsze na kazdym forum znajdzie sie taki "oknohit", ktory ma problemy ze swoim ukladem nerwowym lub chce zbudowac wlasna teorie, ktora puzniej zamierza za wszelka cene obronic - normalnosc na kazdym forum.
Przyczym podoba mi sie ten portal pomimo takich "oknohit-ow", bo informacje o ktora pytalem uzyskalem : wiem co to za firma, cenniik dostalem i jeszcze dzis przygotowuje oferte dla mojego klienta, znam warunki handlowe, itd.Potwierdzilo sie to co uslyszalem. Jedynie zmartwilo mnie to, ze okno z rama renowacyjna w koemmerlingu moge dostac najszybciej za cztery tygodnie z racji, ze dopiero zaczynaja i nie moga odrazu wprowadzic systemow nietypowych - rozumiem wiec nienalegam, z reszta jest to 7 okien z calego zlecenia to przezyje kupujac u mojego dotychczasowego dostawcy.
Chetnie jak ktos zna dobrego producenta na Keommerlingu co robi nietypowe tematy jak rama izolacyjna, renowacyjna
na profilu Kvision to bede wdzieczny za namiar. Alesplast ze Znina gwarntuje kwestie miesiaca wiec moge komus zlecic pare okien do zabawy

Ja to biore na luz zawsze na kazdym forum znajdzie sie taki "oknohit", ktory ma problemy ze swoim ukladem nerwowym lub chce zbudowac wlasna teorie, ktora puzniej zamierza za wszelka cene obronic - normalnosc na kazdym forum.
Przyczym podoba mi sie ten portal pomimo takich "oknohit-ow", bo informacje o ktora pytalem uzyskalem : wiem co to za firma, cenniik dostalem i jeszcze dzis przygotowuje oferte dla mojego klienta, znam warunki handlowe, itd.Potwierdzilo sie to co uslyszalem. Jedynie zmartwilo mnie to, ze okno z rama renowacyjna w koemmerlingu moge dostac najszybciej za cztery tygodnie z racji, ze dopiero zaczynaja i nie moga odrazu wprowadzic systemow nietypowych - rozumiem wiec nienalegam, z reszta jest to 7 okien z calego zlecenia to przezyje kupujac u mojego dotychczasowego dostawcy.
Chetnie jak ktos zna dobrego producenta na Keommerlingu co robi nietypowe tematy jak rama izolacyjna, renowacyjna
na profilu Kvision to bede wdzieczny za namiar. Alesplast ze Znina gwarntuje kwestie miesiaca wiec moge komus zlecic pare okien do zabawy
-
n.s.s.okna
- Czytelnik

-
przemastom
- Czytelnik

"n.s.s.okna" Ty pewnie właśnie dostałeś tam prace i dlatego tak zachwalasz.
Szczerze to trudno jest zaufać komuś kto dopiero się rozwija.
Ja polecam firmę "Era-Szkło" która ma już za sobą prawie 20 lat praktyki w stolarce okiennej. Poza tym też produkują okna z profili greenline, Trocala i Kommerlinga a na dodatek są ze Żnina.
Współpracuje z nimi od dłuższego czasu i szczerze polecam. Ceny w porządku, jakość super no i montaż pierwsza klasa.
Swoją drogą to troche dziwne że w jednej miejscowości są producenci którzy robią okna z profili tej samej firmy.
Szczerze to trudno jest zaufać komuś kto dopiero się rozwija.
Ja polecam firmę "Era-Szkło" która ma już za sobą prawie 20 lat praktyki w stolarce okiennej. Poza tym też produkują okna z profili greenline, Trocala i Kommerlinga a na dodatek są ze Żnina.
Współpracuje z nimi od dłuższego czasu i szczerze polecam. Ceny w porządku, jakość super no i montaż pierwsza klasa.
Swoją drogą to troche dziwne że w jednej miejscowości są producenci którzy robią okna z profili tej samej firmy.
-
przemastom
- Czytelnik

Wracam do branży
uprzejmie informuję że, po długiej przerwie spowodowanej ważnymi sprawami osobistymi wracam do branży i ... oj nieładnie, nieładnie. Tyle złośliwości... Powstaje coś nowego w moim rodzinnym miasteczku, co może przydać się komuś ( np. mnie )... pojadę, obejrzę i napiszę.
A póki co: czy jest na tym forum jeden dyskutant, czy dwóch... no w porywach można doliczyć się 4 świetnie znających się kumpli, którzy pokłócili się o kość i teraz walczą ze sobą jako "cichciemni" - Panowie i Panie !!! Więcej klasy :-)
Wschód nauczył mnie, że twardym trzeba być a Zachod, że miłym więc
Pozdrawiam Was wszystkich :-)
A póki co: czy jest na tym forum jeden dyskutant, czy dwóch... no w porywach można doliczyć się 4 świetnie znających się kumpli, którzy pokłócili się o kość i teraz walczą ze sobą jako "cichciemni" - Panowie i Panie !!! Więcej klasy :-)
Wschód nauczył mnie, że twardym trzeba być a Zachod, że miłym więc
Pozdrawiam Was wszystkich :-)
aby dobry był poczatek
warto zajrzec w każdy kątek
warto zajrzec w każdy kątek
-
n.s.s.okna
- Czytelnik

Już nie pracuje w tej Fabryce. Przepraszam wszystkich którzy czytali te wypociny. No cóz ten zarząd ma taką strategię. Nie było mnie kilka dni i widzę, że znowu jakies osoby które się logują po raz pierwszy zaraz wchdzą na ten temat i sa fachowcami. Dziwne, że na innych tematach ich nie ma. Ostrzegam nie ufajmy mitom!!!!
n.s.s.okna widzę że jesteś większym kretynem niż myślałem dlatego że
zarząd ći kazał wypisywałeś te bzdury a jak by ći prezes kazał zrobić
coś innego pod biurkiem to też byś to zrobił trochę
szacunku dla siebie dopiero jak cię zwolnili to zorjentowałeś się z kim
miałeś doczynienia jeszcze chwila a zaczniesz wyciągać brudy z firmy
całkiem jak szanowni pracownicy zwolnieni z ekookien całkowity brak
godności .
zarząd ći kazał wypisywałeś te bzdury a jak by ći prezes kazał zrobić
coś innego pod biurkiem to też byś to zrobił trochę
szacunku dla siebie dopiero jak cię zwolnili to zorjentowałeś się z kim
miałeś doczynienia jeszcze chwila a zaczniesz wyciągać brudy z firmy
całkiem jak szanowni pracownicy zwolnieni z ekookien całkowity brak
godności .
-
budowlaniec
- Czytelnik

-
budowlaniec
- Czytelnik

Powstaje duża firma ale jak każda duża firma ma ona swoje plusy np. niska cenna zakup towaru, dobre ceny dla dilerów i minusy: nie ma jeszcze wyrobionej dobrej pozycji na rynku a to podstawa do rozwoju...oraz nie ma sieci sprzedaży która stawiała by na wysoką jakość świadczonych usług. Nie sztuka klepać tanio i byle jak- sztuką jest sprzedać za dobrą cenne i mieć dobrą opinię ze produkt jest dobry a nie przeciętny...
Pozdrawiam..
-
n.s.s.okna
- Czytelnik

Co ciekawego mogę powiedzieć. Wszystko co powiem czy napiszę będzie zaraz sprostowane przez kogoś kto pewnie pod dziwnym loginem jest na forum od kilku dni, albo od dnia w którym się pojawi wpis. Nie mam nic do napisania złego ani tym bardziej dobrego. Poważne Firmy nie maja czasu na pisanie o tym jaki to z nich potentat. Poważe Firmy produkują okna!!!. Życie zweryfikuje wszystkich prędzej czy później. Życzę im jak najlepiej. Są ludzie którzy całe życie rozmawiaja o zarabianiu pieniędzy i tacy którzy je zarabiają.
-
budowlaniec
- Czytelnik

-
budowlaniec
- Czytelnik

Re: Czy ktos wie na temat firmy nowej w Żninie kuj-pomorskie ?
I jak tam potęga kwitnie?:) hihi
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: Czy ktos wie na temat firmy nowej w Żninie kuj-pomorskie ?
AP, po co było podnosić ten wątek?
Dla mnie po pierwszych zdaniach to "PR" osob stojacych za tym cudem. Tak jakby gadał sobie tworca tej "fabryki" z głownym ( i moze jedynym) chętnym odbiorcą
Dla mnie po pierwszych zdaniach to "PR" osob stojacych za tym cudem. Tak jakby gadał sobie tworca tej "fabryki" z głownym ( i moze jedynym) chętnym odbiorcą