DAKO - informacje potrzebne !!!!
-
krisu
DAKO - informacje potrzebne !!!!
napiszcie mi coś o tej firmie!jaka pozycja na rynku i itp.!amoże ktoś z was tam pracuje?czy warto tam się zatrudnić?dzieki i pozdrawiam
-
Gość
-
krisu
-
Michał Anioł
Odpowiedż odnośnie dochodu jest tajemnicą, której nie mogę zdradzić. Natomiast jeżeli chodzi o pozycję na rynku i producentów na profilu VEKA, jesteśmy w czołówce (VI-VII miejsce). Zarobki są adekwatne do zajmowanego stanowiska, atmosfera super. Najważniejsze to stabilność, a to jest na najwyższym poziomie.
-
krisu
-
Michał Anioł
-
krisu
-
krisu
do Michała Anioła
j.w.krisu pisze:a czym ty sie zajmujesz M.A w DAKO?Michał Anioł pisze:Zarabia niemało ale musi się opiekować całą Polską i nie ma regionalnego tylko na całą Polskę lub część zajmuje się składami i pośrednio dealerami.
i ile to jest nie mało?jaki przedział?
dzieki wielkie i sory za tyle pytan!moze wejdziemy nagg?
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Duch
Ja zwolniłbym jednego i drugiego.Panowie, sami wystawiacie sobie opinie....
Taką właśnie kadrę pracowniczą posiada Dako.....
A co do solidności i wielkości Firmy mam duze watpliwości i to bardzo.
Jeżeli Aniołku chcesz mogę Ci wyliczyć ilu Dealerów straciliście a ile jeszcze stracicie. A co do pieniążków lepiej się nie wypowiadaj publicznie ( bo w sakiewce pusto..) a i parę przykładów mogę Ci przytoczyć jak traktujecie kadrę pracowniczą...
Więc nie wpuszczaj Gościa w kanał...
Pozdrowionka
Taką właśnie kadrę pracowniczą posiada Dako.....
A co do solidności i wielkości Firmy mam duze watpliwości i to bardzo.
Jeżeli Aniołku chcesz mogę Ci wyliczyć ilu Dealerów straciliście a ile jeszcze stracicie. A co do pieniążków lepiej się nie wypowiadaj publicznie ( bo w sakiewce pusto..) a i parę przykładów mogę Ci przytoczyć jak traktujecie kadrę pracowniczą...
Więc nie wpuszczaj Gościa w kanał...
Pozdrowionka
-
Pompka
Duszku Drogi. Skąd masz takie dobre informacje
Najprawdopodobniej byłeś kiedyś pracownikiem DAKO. Skończyła się ciepła posadka więc wylewasz teraz gorzkie żale na byłego pracodawcę. Może masz znajomości w ABW. Proszę o konkrety, a nie o czcze gadanie. Ciekawe jak nowy pracodawca znosi takiego szuję.
-
Duch