FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?

alu-pcv
Czytelnik
Czytelnik

FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?

Post autor: alu-pcv »

Proszę o wypowiedzi. Czy ktos współpracuje z ta firmą. Produkuja okna drewniane. Mają całkiem niezłe ceny i terminy. Chciałbym sie dowiedzieć jak to wygląda w prkatyce. Czy sa tu jacyś dilerzy tej firmy ?

oknoAD

marwil
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: marwil »

myślę , ze mało osób o niej słyszało , ale radzę trochę ostrożności , przedstawiciel żeby sprzedać obieca wszystko a potem ..... róznie bywa
marwil
alu-pcv
Czytelnik
Czytelnik

Cóż, otrzymałem dobrą cenę, widziałem naroznik i gotowe okno dla innego klienta. Nie miałem się do czego przyczepić. We wtorek puściłem zamówienie. Poczekamy i zobaczymy jak z terminem, dostawa i resztą.
Jeśli jestes zainteresowany po dostawioe napiszę kilka słów czy warto było zaryzykować.
adam2411
Małomówny
Małomówny

Post autor: adam2411 »

Widziałem ich stoisko na budmie,
pamiętam dobrze bo mieli chyba najładniejsze hostessy na całych targach.
Spędziłem na nim chwilke albo i dwie.
I nawet zdążyłem sie dobrze przyjżeć, jak robia tak jak na targi to mają świetne okna.
o reszcie niestety dowiemy sie od przedmówcy
marwil
Czytelnik
Czytelnik

a kto sie z tobą kontaktował ? jakie nazwiasko handlowca ?
marwil
alu-pcv
Czytelnik
Czytelnik

dziewczyna, Magda Wojtecka, cóz poczekam aż dostane okna. Dostanę je do końca miesiaca więc napiszę cos o jakości.

marwil
Czytelnik
Czytelnik

znam tę pania jeszcze z okfensu , jesli chcesz dobre okna i dobre ceny to polecam stollar , naprawdę porzadne okna , czekam na informacje jak tu przebiegło zamówienia i dostawa
alu-pcv
Czytelnik
Czytelnik

fakt jakość niezła, ale niestety terminy w zeszłym roku były koszmarne, straciłem przez to dwóch klientów. ciekaw jestem co pokażą w tym roku w sezonie, ale biorąc pod uwagę to jak działają to pewnie opra sie o 10-12 tygodni.
marwil
Czytelnik
Czytelnik

to prawda z terminami czasami nawalają , zobaczymy jak sie spisz nowa firma , pozdrawiam
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Szefuje w tej firmie stary, doświadczony w branzy drewnianej człowiek(i czasem tu bywa), wiec myślę ze wie, co jest ważne dla dealerów. Życze im/ jemu jak najlepiej, ale ja mam nadal swój, inny typ.
Ciekawostkątej firmy było 2 słupki ruchome w oknie trzyskrzydłowym(!)ale ja nie widzę sensu stosowania tego rozwiązania...
marwil
Czytelnik
Czytelnik

A zdradzisz która firma jest twoim typem ?? Właściciela firmy nie znam , znam tylko dyrektora handlowego i Wojtecką z poprzedniej firmy .
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Z poprzedniej firmy nie pamietaj takiej przedstawicielki.. a pracowalem tam 5 lat!.. moze to juz byla inna epoka.
Dyrektor Handlowy w Fair Base jest czlowiekiem z branzy, wiec sadze ze sie zna:)
a moj typ to Urzedowski. Trudna firma, ale produkt bardzo wdzieczny, chociaz tez bardzo wymagajacy.
alu-pcv
Czytelnik
Czytelnik

Okna już dostałem. Po pierwsze termin został dotrzymany, okna dostałem kilka dni wcześniej. Pod wrażeniem jestem sposobu pakowania - okno jest całe zafoliowane, ma kartonowe narożniki i dodatkowo część drewniane jest obłożona folią bąbelkową. Estetyka bez zarzutu. Wszystko sie zgadza w wymiarach, kolor i wyposażenie. Wczoraj zamontowałem kilka sztuk i chodzą też bez problemów. Tak więc warto było zaryzykować i dopłacić kilka złotówek. Może to znak, że pojawił się nowy grasz, co ważne rzetelny.
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Jedna jaskółka wiosny nie czyni..
sposób pakowania chyba wg mnie normalny jak na okna drewniane,

Jeśli obawiałeś się że nowe okna mogą nie pracować to współczuje dotychczasowych doświadczeń ;)
a na poważnie to życzę im jak najlepiej. No i by byli poważnym graczem na rynku.
Dobra konkurencja nie jest zła :)
marwil
Czytelnik
Czytelnik

Re: FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?

Do Filnandi - ta pani pracowała w firmie Okfens , nie była przedstawicieleim tylko siedziała w biurze a w tej chwili jest przedstawicielem w Fair- Basse :wink:
marwil
MAGDA FB
Czytelnik
Czytelnik

Re:

Post autor: MAGDA FB »

alu-pcv pisze:Okna już dostałem. Po pierwsze termin został dotrzymany, okna dostałem kilka dni wcześniej. Pod wrażeniem jestem sposobu pakowania - okno jest całe zafoliowane, ma kartonowe narożniki i dodatkowo część drewniane jest obłożona folią bąbelkową. Estetyka bez zarzutu. Wszystko sie zgadza w wymiarach, kolor i wyposażenie. Wczoraj zamontowałem kilka sztuk i chodzą też bez problemów. Tak więc warto było zaryzykować i dopłacić kilka złotówek. Może to znak, że pojawił się nowy grasz, co ważne rzetelny.
Tylko pogratulować dobrego wyboru...
pozdrawiam serdecznie mam nadzieję przyszłego partnera handlowego.
MAGDA FB
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: MAGDA FB »

marwil pisze:Do Filnandi - ta pani pracowała w firmie Okfens , nie była przedstawicieleim tylko siedziała w biurze a w tej chwili jest przedstawicielem w Fair- Basse :wink:
Panowie....
to jest forum dyskusyjne o produktach a nie o karierze w firmie Fair Basse czy Okfens...
do wiadomości "marwil" pracowałam jako przedstawiciel około roku ale zrezygnowałam... ciekawe dlaczego ?? :wink:
marwil
Czytelnik
Czytelnik

Magda FB - nikt tu nie zamierza pani niczego ująć więc nie wiem po co to przypomnienie . Jeśli poczuła sie pani urażona moim wpisem to prosze przyjąć przeprosiny . Mnie nie interesuje pani kariera , każdy ma swoją , pozdrawiam
marwil
ODPOWIEDZ