FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?
FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?
Proszę o wypowiedzi. Czy ktos współpracuje z ta firmą. Produkuja okna drewniane. Mają całkiem niezłe ceny i terminy. Chciałbym sie dowiedzieć jak to wygląda w prkatyce. Czy sa tu jacyś dilerzy tej firmy ?
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Szefuje w tej firmie stary, doświadczony w branzy drewnianej człowiek(i czasem tu bywa), wiec myślę ze wie, co jest ważne dla dealerów. Życze im/ jemu jak najlepiej, ale ja mam nadal swój, inny typ.
Ciekawostkątej firmy było 2 słupki ruchome w oknie trzyskrzydłowym(!)ale ja nie widzę sensu stosowania tego rozwiązania...
Ciekawostkątej firmy było 2 słupki ruchome w oknie trzyskrzydłowym(!)ale ja nie widzę sensu stosowania tego rozwiązania...
Okna już dostałem. Po pierwsze termin został dotrzymany, okna dostałem kilka dni wcześniej. Pod wrażeniem jestem sposobu pakowania - okno jest całe zafoliowane, ma kartonowe narożniki i dodatkowo część drewniane jest obłożona folią bąbelkową. Estetyka bez zarzutu. Wszystko sie zgadza w wymiarach, kolor i wyposażenie. Wczoraj zamontowałem kilka sztuk i chodzą też bez problemów. Tak więc warto było zaryzykować i dopłacić kilka złotówek. Może to znak, że pojawił się nowy grasz, co ważne rzetelny.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jedna jaskółka wiosny nie czyni..
sposób pakowania chyba wg mnie normalny jak na okna drewniane,
Jeśli obawiałeś się że nowe okna mogą nie pracować to współczuje dotychczasowych doświadczeń
a na poważnie to życzę im jak najlepiej. No i by byli poważnym graczem na rynku.
Dobra konkurencja nie jest zła
sposób pakowania chyba wg mnie normalny jak na okna drewniane,
Jeśli obawiałeś się że nowe okna mogą nie pracować to współczuje dotychczasowych doświadczeń
a na poważnie to życzę im jak najlepiej. No i by byli poważnym graczem na rynku.
Dobra konkurencja nie jest zła
Re: FAIR BASSE - czy ktos ich zna ?
Do Filnandi - ta pani pracowała w firmie Okfens , nie była przedstawicieleim tylko siedziała w biurze a w tej chwili jest przedstawicielem w Fair- Basse 
marwil
Re:
Tylko pogratulować dobrego wyboru...alu-pcv pisze:Okna już dostałem. Po pierwsze termin został dotrzymany, okna dostałem kilka dni wcześniej. Pod wrażeniem jestem sposobu pakowania - okno jest całe zafoliowane, ma kartonowe narożniki i dodatkowo część drewniane jest obłożona folią bąbelkową. Estetyka bez zarzutu. Wszystko sie zgadza w wymiarach, kolor i wyposażenie. Wczoraj zamontowałem kilka sztuk i chodzą też bez problemów. Tak więc warto było zaryzykować i dopłacić kilka złotówek. Może to znak, że pojawił się nowy grasz, co ważne rzetelny.
pozdrawiam serdecznie mam nadzieję przyszłego partnera handlowego.
Panowie....marwil pisze:Do Filnandi - ta pani pracowała w firmie Okfens , nie była przedstawicieleim tylko siedziała w biurze a w tej chwili jest przedstawicielem w Fair- Basse
to jest forum dyskusyjne o produktach a nie o karierze w firmie Fair Basse czy Okfens...
do wiadomości "marwil" pracowałam jako przedstawiciel około roku ale zrezygnowałam... ciekawe dlaczego ??
Magda FB - nikt tu nie zamierza pani niczego ująć więc nie wiem po co to przypomnienie . Jeśli poczuła sie pani urażona moim wpisem to prosze przyjąć przeprosiny . Mnie nie interesuje pani kariera , każdy ma swoją , pozdrawiam
marwil