RZETELNA FIRMA PLAS-BUD Z BUSKA-ZDROJU
-
Luminosite
- Czytelnik

RZETELNA FIRMA PLAS-BUD Z BUSKA-ZDROJU
Ostatnio zakupiłem okna w firmie Plas-Bud z Buska-Zdroju do nowo wybudowanego domu. Jak sobie przypomnę moje przejścia z inną firmą przy kupnie okien do starego mieszkania 2 lata temu, to był istny horror - z montażem i późniejszymi licznymi poprawkami. Plas-Bud bardzo szybko zrealizował zamówienie, montaż przebiegł "bezboleśnie", a o ewentualnych poprawkach nie napiszę, bo po prostu nie było potrzeby niczego poprawiać;-) Czasami widać można....
-
Luminosite
- Czytelnik

jasne...
Jak się człowieku nie orientujesz to się nie wypowiadaj;-) Mam swoją firmę i nie muszę się zatrudniać w Plas-Budzie....
Re: jasne...
Ale się zbulwersował.Luminosite pisze:Jak się człowieku nie orientujesz to się nie wypowiadaj;-) Mam swoją firmę i nie muszę się zatrudniać w Plas-Budzie....
prawda w oczy kole
No to co Heyah i do przodu 
-
Luminosite
- Czytelnik

Oto Polska właśnie...
Widzę, że forum czujnie obserwują prawdziwi Polacy - w tym kraju nikt nie uwierzy, że ktoś bezinteresownie może pochwalić drugiego. Wszystko jest podejrzane - nawet to, że ktoś się niedawno zalogował... Dobra, cofam pochwałę, jeśli to ma Was uspokoić i tak - jestem tajnym agentem Plas-Budu..Płacą mi 250 zł za każdą pochwałę zamieszczoną w necie...Eh...
-
Luminosite
- Czytelnik

Re: RZETELNA FIRMA PLAS-BUD Z BUSKA-ZDROJU
Znam firmę i włąścicieli dobrze solidny klient i solidny producent
pozdr dla P. Kazimierza
pozdr dla P. Kazimierza