fotki spartaczonej roboty szukam
fotki spartaczonej roboty szukam
fotek spapranych okien szukam i spartaczonego montazu PVc, drwno, alumnium - moze ktos z Was lepei zna to forum - a moze ktos ma wlasne kolekcje "radosnej'" tworczosci partaczy i brakorobow
Re: fotki spartaczonej roboty szukam
Jest piękny wątek "Butzbach".
watek buc-bach mam juz - dzieki za watek z Berlina - jest to faktycznie rewelka
...montarzyści powiedzieli, że będzie dobrze się otwierało, musze tylko dopłacić resztę pieniędzy za zlecenie 
Okna to prostytutka na budowie.
- KINDER NIESPODZIANKA
- Czytelnik

coś mi tu nie pasuje
w pierwszej fotce widać za oknem drzewo jakby na wyciągnięcie dłoni
w drugiej fotce ani śladu po drzewie?!
p.s. jeśli to fotomontaż to się naprawdę udał
- gratuluję autorowi czy to przeróbki zdjęcia czy też faktycznie montażyście pomysłu aby nie zostać z oknem w nocniku 
i jeszcze wielkie brawa za silę argumentacji dla gospodarzy, że tak zamontowane to jest np. łatwiejsze do mycia

w pierwszej fotce widać za oknem drzewo jakby na wyciągnięcie dłoni
w drugiej fotce ani śladu po drzewie?!
p.s. jeśli to fotomontaż to się naprawdę udał
i jeszcze wielkie brawa za silę argumentacji dla gospodarzy, że tak zamontowane to jest np. łatwiejsze do mycia
Życie jest pełne niespodzianek....
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Żaden fotomontaż. Drzewo jest widziane pod innym kątem.
Możliwe są tu dwie opcje:
1. Montażyści zrobili sobie jaja dla potrzeb foto.
2. Bardziej realna: pomyłka w wymiarach : szerokość zamieniona z wysokością a stare okono wyrwane przed sprawdzeniem nowego okna.
Niestety - sam ostatnio miałem taki przypadek. Zapisałem 034 zamiast 032. A że jeden Pan był szybki to błyskawicznie zrobił demontaż całości.. Dobrze że ekspozycję mam szeroką - było co wybrać na tymczasowy montaż
Możliwe są tu dwie opcje:
1. Montażyści zrobili sobie jaja dla potrzeb foto.
2. Bardziej realna: pomyłka w wymiarach : szerokość zamieniona z wysokością a stare okono wyrwane przed sprawdzeniem nowego okna.
Niestety - sam ostatnio miałem taki przypadek. Zapisałem 034 zamiast 032. A że jeden Pan był szybki to błyskawicznie zrobił demontaż całości.. Dobrze że ekspozycję mam szeroką - było co wybrać na tymczasowy montaż