Oknoplast - jak to z nimi jest?
-
Ciekawy
Oknoplast - jak to z nimi jest?
Czy może ktoś napisać kto ma rzetelne informacje jak to jest z firmą Oknoplast, czy faktycznie ma kłopoty czy przeciwnie prężnie się rozwija bo jestem zainteresowany podjęciem z nimi współpracy?
-
klient
-
Gość
-
SBS
Powiem szczerze nie wiem jak jest dokladnie ale chyba nie jest za dobrze w OKNOPLASCIE , bo :
- Brak reklam (kiedys w gazetach szczegolnie wyborczej) byly reklamy na pol strony .
- Przedluzona promocja 30% Rabat , (na poczatku kwietnia byla promocja twoje najszczesliwsze dwa tygodnie zycia rabat 30%) czyli sprzedaz nie rosnie .
- Brak reklam (kiedys w gazetach szczegolnie wyborczej) byly reklamy na pol strony .
- Przedluzona promocja 30% Rabat , (na poczatku kwietnia byla promocja twoje najszczesliwsze dwa tygodnie zycia rabat 30%) czyli sprzedaz nie rosnie .
-
Gość
[quote="SBS"]Powiem szczerze nie wiem jak jest dokladnie ale chyba nie jest za dobrze w OKNOPLASCIE , bo :
- Przedluzona promocja 30% Rabat , (na poczatku kwietnia byla promocja twoje najszczesliwsze dwa tygodnie zycia rabat 30%) czyli sprzedaz nie rosnie .[/quote]
oj rośnie , rośnie- życzyćinnym by mieli taki wzrost sprzedaży , a moze jednak nie życzyć przynajmniej nie w Małopolsce!
- Przedluzona promocja 30% Rabat , (na poczatku kwietnia byla promocja twoje najszczesliwsze dwa tygodnie zycia rabat 30%) czyli sprzedaz nie rosnie .[/quote]
oj rośnie , rośnie- życzyćinnym by mieli taki wzrost sprzedaży , a moze jednak nie życzyć przynajmniej nie w Małopolsce!
-
Piotr K.
Jeszcze trochę cierpliwości...
Brak reklamy bywa symptomem bardzo dobrej sprzedaży albo skrajnie złej kondycji finansowej firmy.
Jak jest w przypadku OKNOPLAST-Kraków - odpowiedź przyniosą najbliższe dni...
Jak jest w przypadku OKNOPLAST-Kraków - odpowiedź przyniosą najbliższe dni...
-
Gość