PROFIL DECCO
PROFIL DECCO
PROFIL decco jest dobry .tak zajeb ... DOBRY ,ŻE pan z decco już mnie chyba nie odwiedzi ,a jeżeli się osmieli się to....
Re: PROFIL DECCO
Oj zdenerwowal sie ktos na Decco
No przyjacielu powiedz coś dobrego w nowym ROKU produkcyjnym i sprzedażowym ,temat
(decco) w cudzysłowie .JEŻELI PRODUKUJESZ NA TYM PROFILU , to zechcij Panie podpowiedzieć co zrobić(pies nie pomoże)
(decco) w cudzysłowie .JEŻELI PRODUKUJESZ NA TYM PROFILU , to zechcij Panie podpowiedzieć co zrobić(pies nie pomoże)
pomimo szczerych checi nie pomoge produkujemy na innym profilu
Chinol będzie zawsze chinolem
:)
No fajnie, a możesz jeszcze powiedzieć co się dzieje z profilem decco, czy tylko tak sobie popisałeś, interesuje mnie sam wyrób a nie przedstawiciele i technicy z takimi sprawami to sam sobie poradzę.
Czy z tym profilem dzieje się coś złego podczas użytkowania okna?
Czy z tym profilem dzieje się coś złego podczas użytkowania okna?
No to co Heyah i do przodu 
A czy produkujesz na profilu ?
Technik powinien przyjechać do firmy , i wszystko zainstalować i pokazać jak na danym profilu potrzeba pracować(zgrzewrka,oczyszczarka ,dopasować kości itp
a czy jest ktoś kto produkuje nie na profilu jest jakiś inny surowiec do okien pcv?witelo pisze:A czy produkujesz na profilu ?
Technik umówił się i nieprzyjechał to poprostu olej ich i tyle z twoich wypowiedzi wnioskuje ze i tak orbisz na innym profilu więc co za problemem.
Skoro nierobisz jeszcze na decco to niepotrafisz podać ich wad? czy może wiesz coś o zachowaniu profili w użytkowaniu?
To bardzo się cieszę, że tak odbrze znasz decco.
więc z podaniem ich wad samych profili niepowinieneś mieć trudu, zależy mi na tym.
więc z podaniem ich wad samych profili niepowinieneś mieć trudu, zależy mi na tym.
Z tym przyjazdem technikow to roznie bywa czasem nieprzyjezdzaja i tyle przerabialem ten temat na szczescie moi ludzie staneli na wysokosci zadania 
Jednego kolegę położyli na Litwie ,miał zamówienia -szyby też zamówił a decco nie dowiozło listwy no i coooooooo nic ale robota

Co ma transoprt i zaopatrzenie do jakości profila.
Widzę że się wymigujesz od odpowiedzi bo jej nieznasz, nawet niechciało ci się przejrzeć forum i podać z niego kilku wad żeby być bardziej wiarygodnym.
Więc jaki profil polecasz prawdopodobnie zaczyna się on na literkę W... patrząc na twój nick.
Tak dla jasności Ja wcalę niebronię DECCO jako profila ani ludzi tam pracujących bo wiem jak czasami jest z ich technologami i przedstawicielami dlatego wolę liczyć na siebie (a najlepiej to na inny profil
), ale jak ktoś porusza w ten sposób temat to chciałbym sie dowiedzieć jakie ma argumenty. Zależy mi na rzeczowej rozmowie bo po to chyba to forum jest?
Widzę że się wymigujesz od odpowiedzi bo jej nieznasz, nawet niechciało ci się przejrzeć forum i podać z niego kilku wad żeby być bardziej wiarygodnym.
Więc jaki profil polecasz prawdopodobnie zaczyna się on na literkę W... patrząc na twój nick.
Tak dla jasności Ja wcalę niebronię DECCO jako profila ani ludzi tam pracujących bo wiem jak czasami jest z ich technologami i przedstawicielami dlatego wolę liczyć na siebie (a najlepiej to na inny profil
Chcesz sprzedać okno ? bez listwy jednej głupiej listewki ? powiesz klientowi że dowieziesz za dwa dni. To ma się transport do sprzedaży . Jakość na każdym kroku.
ROBIE OKNA NA DECCU I NIE MAM KŁOPOTU Z PROFILEM ANI Z DOSTAWAMI TECHNIK BYŁ MASZYNY USTAWIŁ.JAKIE ZAMÓWIENIE TAKA DOSTAWA .
Moje pytanie było ... co ma transort to jakości profila... a ty wygadujesz że listewki nieprzywieźli.
Szkoda myślałem że znasz ten profil ale widac że nie.
Szkoda myślałem że znasz ten profil ale widac że nie.
Człowieku ty sprzedajesz ,okna ?
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Słyszałem wiele o Decco. Głównie negatywne opinie.
Zorganizowełem sobie trochę odpadów od konkurencji. Porażka. Ścianki pocienione na maxa. Tworzywo jakieś kruche. Odcinek 150 mm skrzydła półzlicowanego połamałem ręcznie, bez użycia jakichkolwiek narzędzi. Teraz pokazuję klientom, czego mogą spodziewać się po niskiej cenie. Nie tłumaczę jaki to profil i którego producenta. Widzą różnicę i to wystarczy. Profile przeze mnie używane tak się nie zachowują.
Mam nadzieję, że załączniki się dodały. Nic dodać nic ująć.
Z tego nie da się zrobić porządnego okna!
Zorganizowełem sobie trochę odpadów od konkurencji. Porażka. Ścianki pocienione na maxa. Tworzywo jakieś kruche. Odcinek 150 mm skrzydła półzlicowanego połamałem ręcznie, bez użycia jakichkolwiek narzędzi. Teraz pokazuję klientom, czego mogą spodziewać się po niskiej cenie. Nie tłumaczę jaki to profil i którego producenta. Widzą różnicę i to wystarczy. Profile przeze mnie używane tak się nie zachowują.
Mam nadzieję, że załączniki się dodały. Nic dodać nic ująć.
Z tego nie da się zrobić porządnego okna!
A W JAKIM GARKU TO GRZALEŚ

-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Gdybym grzał, to by nie pękło. Niedowiarkom polecam sprawdzenie kilku profili różnych producentów. Można być zaskoczonym, niekoniecznie pozytywnie. 
Co ciekawe - pytanie dlaczego - odpadów poprodukcyjnych z tych profili niektóre firmy zajmujące się wtórnym przerobem PVC, nie chcą skupować.
Co ciekawe - pytanie dlaczego - odpadów poprodukcyjnych z tych profili niektóre firmy zajmujące się wtórnym przerobem PVC, nie chcą skupować.
Robi wrazenie nic tylko klientom pokazac 
Tak, żeby było sprawiedliwie, oto bezołowiowy topowy produkt Profine .... ,,jakość,, Panowie to nie tylko problem Decco .
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
To prawda. Ale czy ten profil powinien się rozpłynąć w temperaturze 15 do powiedzmy 25 st.C. Wg mnie to mały ząg podczas ekstruzji, zawsze coś może umknąć podczas kontroli jakości przy pakowaniu w fabryce. Chyba, że tego jest więcej?