mam pytanie na temat EUROKOLOR
mam pytanie na temat EUROKOLOR
Mam pytanie na temat wspołpracy z firmą eurocolor z Pyskowic.Chciałbym się z nimi związać na zasadach dealerskich.Wiem że mają wysokie ceny , natomiast chodzi mi o jakośc produktu , logistykę oraz cała współpracę.Prosze o poważne opinie.
Re: mam pytanie na temat EUROKOLOR
Witam.
Ja współpracuję z EUROCOLOREM i jestem ze wsp. zadowolony.
Jest to producent, który ma ugruntowaną politykę cenową i nie zmienia rabatów jak rękawiczek.
Cena odzwierciedla się w jakości - robią naprawdę dobre okna.
W standardzie okien jest bogate wyposażenie i nie robią manewrów typu: chcesz cenę to powycjągamy elementy wyposażenia z okna i wsadzimy zamiast sys. stali wzmocnienie z puszki do piwa. Taki trik nie przejdzie. Stawiają na innowacyjność i mają takie innowacyjne produkty w ofercie, do tego bogata kolorystyka okien w standardzie - niespotykana u konkurencji to kolejne P L U S Y dla EUROKOLORU.
Tych P L U S Ó W jest znacznie więcej, ale póki nie spróbujesz to się nie przekonasz.
Będziesz solidnym partnerem handlowym to możesz liczyć na więcej.
Jak byś był zainteresowany to prześle na prywatną wiadomość (bo nie jestem upoważniony do ich publikowania)namiary do mojego handlowca J.S. - jest to osoba kompetentna pod każdym względem.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ WSPÓŁPRACY
Ja współpracuję z EUROCOLOREM i jestem ze wsp. zadowolony.
Jest to producent, który ma ugruntowaną politykę cenową i nie zmienia rabatów jak rękawiczek.
Cena odzwierciedla się w jakości - robią naprawdę dobre okna.
W standardzie okien jest bogate wyposażenie i nie robią manewrów typu: chcesz cenę to powycjągamy elementy wyposażenia z okna i wsadzimy zamiast sys. stali wzmocnienie z puszki do piwa. Taki trik nie przejdzie. Stawiają na innowacyjność i mają takie innowacyjne produkty w ofercie, do tego bogata kolorystyka okien w standardzie - niespotykana u konkurencji to kolejne P L U S Y dla EUROKOLORU.
Tych P L U S Ó W jest znacznie więcej, ale póki nie spróbujesz to się nie przekonasz.
Będziesz solidnym partnerem handlowym to możesz liczyć na więcej.
Jak byś był zainteresowany to prześle na prywatną wiadomość (bo nie jestem upoważniony do ich publikowania)namiary do mojego handlowca J.S. - jest to osoba kompetentna pod każdym względem.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ WSPÓŁPRACY
e-mail: [email protected]