pierwsze okno konkurs nagroda 20.000 PLN-ów
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
pierwsze okno konkurs nagroda 20.000 PLN-ów
/
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:02 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: pierwsze okno konkurs nagroda 20.000 PLN-ów
Perfect,
a to moze Ty stoisz za tym konkursem?
Ciekaw jestem kto "funduje" nagrodę, czyli okna za 20 tys, bo jak się okaże ze mają ceny po 10 tys. za sztukę.. to ja nie chce wymieniać swojego pierwszego okna
jeszcze może się jakiegoś gorsze, odchudzone trafi?
a to moze Ty stoisz za tym konkursem?
Ciekaw jestem kto "funduje" nagrodę, czyli okna za 20 tys, bo jak się okaże ze mają ceny po 10 tys. za sztukę.. to ja nie chce wymieniać swojego pierwszego okna
jeszcze może się jakiegoś gorsze, odchudzone trafi?
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
/.,
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:02 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Ten baner można "sobie" pobrać i wkleić na swojej stronie.
Ale to wielce prawdopodobne, że najstarsze okno z PCW będzie produkcji ofkensowskiej.
Ja zgłaszam kandydaturę - Węgrów, ulPrzemysłowa, Poltrocal, budka strażnika przy bramie wjazdowej do firmy Filipek (dawny Okfens2)
Kontener stoi tam już pond 10 lat, jest nasłoneczniony, okno bez wzmocnień, słupek wgrzewany i jeszcze działa..
Ale to wielce prawdopodobne, że najstarsze okno z PCW będzie produkcji ofkensowskiej.
Ja zgłaszam kandydaturę - Węgrów, ulPrzemysłowa, Poltrocal, budka strażnika przy bramie wjazdowej do firmy Filipek (dawny Okfens2)
Kontener stoi tam już pond 10 lat, jest nasłoneczniony, okno bez wzmocnień, słupek wgrzewany i jeszcze działa..
No dla mnie to poszukiwanie kontynuacji produkcji ERG-u z Czeladzi, czyli dzisiejszego OKFENSU. Żeby wygrać to trzeba pochodzić z okolicy Czeladzi i pamiętać świadomie połowę lat 70. Poltorocal zaczął się w 1974, mało który z nas się wtedy oknami zajmował, chyba że wybijanie szyb z procy się liczy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
/
Czytaliście w regulaminie konkursu takie słowa: "Zwycięzca konkursu otrzyma nagrodę w postaci możliwości nieodpłatnego zamówienia zakupu i montażu okien z PCV we wskazanym przez zwycięzcę lokalu do kwoty brutto 20 000 ,-zł że ten kto wygra ma prawo do wskazania budynku w którym mają zostać wymienione okna na kwotę 20000 zł". To ja mam pytanie
(Załóżmy, że wygram) Czy mogę wskazać np pierwszy napotkany budynek i tam te okna wstawią? HAHAHA Mało sprecyzowany regulamin jak dla mnie.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Możesz wskazać swój ulubiony blok, ale jak wyczerpiesz limit wygranej na wysokości I piętra to sąsiedzi będą zawiedzeni. A jak wskażesz tylko swoje mieszkanie to wyczerpiesz okna na kwocie kilku tysięcy i wtedy oni bedą do przodu 
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:01 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
W regulaminie inna rzecz jest śmieszna - poświadczeniem że okno pochodzi z roku z którego pochodzi może być relacja ustna
Już widzę chętnych, którzy będą przekonywali że okna PCV montował pioniersko ich dziadek "za Niemca" a dowodem będą zeznania babci
. Ciekawe w jaki sposób należy uwiarygodnić relację ustną - zeznania pod przysięgą? zaklinanie się na groby przodków?
Artur Bartkiewicz
Artur Bartkiewicz
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:01 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
5000zł a nie 50000zł
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
/
- PierwszeOkno
- Czytelnik

Dopóki relacja ustna nie zostanie uwiarygodniona - tzn. nie bedzie to potwierdzone np. w archiwach prasowych, dokumentach spółdzielni mieszkaniowej lub też zdjęciami z tamtych lat, na ktorych bedzie uwiecznione zgloszone okno - nie mozemy oglosic zgloszonego okna najstarszym - nawet jeżeli bedzie to potwierdzenie na wykrywaczu kłamstw lub zeznania po podaniu eliksiru prawdyArtur B. pisze:W regulaminie inna rzecz jest śmieszna - poświadczeniem że okno pochodzi z roku z którego pochodzi może być relacja ustnaJuż widzę chętnych, którzy będą przekonywali że okna PCV montował pioniersko ich dziadek "za Niemca" a dowodem będą zeznania babci
. Ciekawe w jaki sposób należy uwiarygodnić relację ustną - zeznania pod przysięgą? zaklinanie się na groby przodków?
![]()
Artur Bartkiewicz
Pozdrawiam przedwalentynkowo,
PierwszeOkno
- PierwszeOkno
- Czytelnik

Oczywiscievirgo2 pisze:Czytaliście w regulaminie konkursu takie słowa: "Zwycięzca konkursu otrzyma nagrodę w postaci możliwości nieodpłatnego zamówienia zakupu i montażu okien z PCV we wskazanym przez zwycięzcę lokalu do kwoty brutto 20 000 ,-zł że ten kto wygra ma prawo do wskazania budynku w którym mają zostać wymienione okna na kwotę 20000 zł". To ja mam pytanie(Załóżmy, że wygram) Czy mogę wskazać np pierwszy napotkany budynek i tam te okna wstawią?
Malo tego - pokrywamy podatek od wygranych okien, by zwyciezca nie ponosil żadnych kosztow.
Z pozdrowieniami
PierwszeOkno