Nie działające linki w Oknonecie
Nie działające linki w Oknonecie
Witam wszystkich, czy to tylko przypadłość mojego kompa czy moze u wszystkich tak jest? Nie działa mi masa linkow tutaj na Oknonecie z komunkatem "plik nie istnieje". Przyklady... link na samej gorze "oknonas", Okna/dostawcy i akcesoria/"typy okien", wszystkie linki w "maszyny , obróbka powierzchni". Mozna tak dlugo wymieniać. Jakis czas temu tez tak bylo. Jesli to tylko u mnie no to musze sprawdzic moj sprzet ale jesli tak u wszystkich, to ciekaw jestem co na to reklamodawcy
?
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: Nie działające linki w Oknonecie
U mnie wszystko działa.
Przelaczylem sie na internet explorera i rzeczywiscie wszystko dziala. Natomiast Firefox 3.05 wyswietla mi informacje z serwera "[404] File Not Found : Plik nie istnieje". Czy ktos moze jeszcze potwierdzic ze firefox ma problemy z wyswietlaniem niektorych stron oknonetu?
pozdrawiam
pozdrawiam
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
p
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:16 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
JA coś takiego zauważyłem pare razy nowszej wersji Firefoxa, i na razie nie mam pomysłu na przyczynę...
Tym bardziej, że na żadnym innym kompie w redakcji nie zauważono takiego zjawiska....
pozdrawiam
Tym bardziej, że na żadnym innym kompie w redakcji nie zauważono takiego zjawiska....
pozdrawiam
Dziękuję za informacje, poszło do autorów oprogramowania naszego portalu, z załączonym linkiem do naszego postu.
, może to jakieś skrypciki...
pozdrawiam
pozdrawiam
-
sir_hill_martin
- Małomówny

,,,na firefoxie nie działa
-
parapetypcv
- Zaangażowany

Squasha pisze:Witam wszystkich, czy to tylko przypadłość mojego kompa czy moze u wszystkich tak jest? Nie działa mi masa linkow tutaj na Oknonecie z komunkatem "plik nie istnieje". Przyklady... link na samej gorze "oknonas", Okna/dostawcy i akcesoria/"typy okien", wszystkie linki w "maszyny , obróbka powierzchni". Mozna tak dlugo wymieniać. Jakis czas temu tez tak bylo. Jesli to tylko u mnie no to musze sprawdzic moj sprzet ale jesli tak u wszystkich, to ciekaw jestem co na to reklamodawcy?
Dokładnie u mnie jest tak samo
Błąd został naprawiony. Jeśli zauważą Państwo inne błędy prosimy o ich zgłaszanie.