sprzedaż
- sypta197534
- Czytelnik

sprzedaż
Jak u Was sprzedaż za msc. styczeń ?
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: sprzedaż
/
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:57 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
[
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:58 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Kraj - bywało lepiej (czytaj bryndza)
Export - mały spadek.
A jak tam Zamówienia Publiczne?
Export - mały spadek.
A jak tam Zamówienia Publiczne?
siemacha biznesmeny
nie dobra sprzedaża - nie idzie
ale dostawcy obnizaja cena.
ja zgzewam chinola - kupuja po 2,9 eurasa
kuja na aubi - po 10 erasa kupuja golasa
sybe mam fransuska z glaspola bo najtansa tera - po 47 zyla
a tera bujajta sie
nie dobra sprzedaża - nie idzie
ale dostawcy obnizaja cena.
ja zgzewam chinola - kupuja po 2,9 eurasa
kuja na aubi - po 10 erasa kupuja golasa
sybe mam fransuska z glaspola bo najtansa tera - po 47 zyla
a tera bujajta sie
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
l.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:58 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Fakt. Drugiego takiego folklorysty i luzaka na tym forum nie ma.
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Słabą sprzedaż w styczniu(jaka była u mnie)tłmacze sobie zimą i......ostro zabieram się do roboty szkoda czasu,poprzeczka poszła w górę trzeba wykonać założenia.Pozdrawiam
perfektaokna pisze:Ja znam odpowiedźtrew pisze:Do RRQ
Co kryje się pod pojęciem "git"??? Ile sprzedałeś i na jakiej Marży???
Git - w gwarze więziennej "grypsujący", "inteligentny", "sztywny"; osoby grypsujące, przestrzegające zasad bajery. Uważani są przez innych gitów za "ludzi" w odróżnieniu od "frajerów" i "cweli", którzy w subkulturze więziennej zajmują odpowiednio niższą pozycję i często są wykorzystywani przez grypsujących jako służący, poniżani, bici itp.
Grypsujący mają ustaloną wewnętrznie hierarchię. Grypsującym nie może zostać nigdy cwel, jak również osoby które "sprzedały", czyli współpracowały z policją lub innymi organami ścigania. Grypsujący przekazują sobie pomiędzy więzieniami informacje o statusie w społeczności więziennej. Są to bardzo często recydywiści, których drugim domem jest więzienie.
Znakiem rozpoznawczym gita jest cynkwais - wytatuowana kropka nad lewym okiem.
Perfekt okna charakternie ty to jesteś Garucha a reszczcie szczwajcarą możemy spuścić manto na parkiecie
Dwa razy koła nie wymyślisz...
a ja to zaczne błogoslawić chyba niebawem styczeń...już od 3 lat jest elegancko - jak i w tym roku
alee....w lutym raczej spadek na bank
zobaczymy...bo jestem w trakcie otwierania salonu firmowego 
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
/
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jak tak dalej Euro będzie drożało, to tylko na eksport będzie można liczyć. Dobrze, że w złotówkach wszystko kupuję, to mi okna nie drożeją i prawie każdy detaliczny wychodzi z umową w garści. Tylko, że tych detalicznych trochę mało.
Może luty będzie lepszy niż styczeń. Ale do tego, żeby było git, to trochę brakuje.
Powodzenia.
Może luty będzie lepszy niż styczeń. Ale do tego, żeby było git, to trochę brakuje.
Powodzenia.
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
/
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:59 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
tak tak,, sprzedaż taka sobie, a tu z każdej strony podwyzki...
perfektaokna - nawet gdybym miał - to w dzisiejszych czasach nie użyczyłbym nawet na momencik..;
słuchaj...na 100 euro to trzeba jeszcze zarobic
..już nie te czasy - na saksach również bryndza...ale jak montujesz fasady do wal na priv. i następnie na Paryż 
słuchaj...na 100 euro to trzeba jeszcze zarobic
-
plastikoweokna
- Czytelnik

Ja sprzedaje okna i montuje na Słowacji. Mam równiez aktualnie wygranych 2 przetargi w kraju. Nie odczuwam spadku zamówień.Zasada jest jedna aktualnie na rynku trzeba mieć tani produkt i spokojnie mozna funkcjonować.
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:59 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Perfektokna, a te okienka we Francji, to standardzik, czy może te francuskie powalone?
A fasady w niezłej cenia mam u siebie w ofercie.
A fasady w niezłej cenia mam u siebie w ofercie.
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 4:00 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Ni, to jak będą chcieli odpowiednik serii S2000 Wymara, czyli monobloki, i inne ich wynalazki, to przerąbane. milion pincet tysięcy szpeiwa dodatkowego, ścinanie przylg itp. Kasa dobra, ale pracochłonne jak diabli.
Na marginesie, ciekawe, czy Aluplast to ma? Bo tego nie wiem.
Na marginesie, ciekawe, czy Aluplast to ma? Bo tego nie wiem.
perfektaokna pisze:szwagier ma firmę w Paryżu i ma do zamontowania 600 dużych okien w wymiarze około 160 * 290 jadę mam ubezpieczenie wszystkie dodatki oraz opłacony bilet dnióweczka 100 eurasków jedzonko mnie nie interesi mieszkanie też nie wiec na co siedzieć w tym parszywym kraju
to w dobie dzisiejszaych czasów nienajgorzej
a ode mnie ludzie zjeżdżają...już niewielu ich zostało.... :/