Jakość roku 2008 dla Vetrex,ktoś się pomylił?Ale dlaczego?
-
Former Driver
- Czytelnik

Jakość roku 2008 dla Vetrex,ktoś się pomylił?Ale dlaczego?
Ale dlaczego taka wielka pomyłka.Przecież ich okna nie mają żadnej jakości,o sorki mają bardzooo słabą jakosć .Do tej pory pamietam jak mi w rękach zostaje rama ,a do klienta wychodzi same szkło.O przepraszam ,ale mają super zajeb..e kolory ,sraczkowaty i biały.Dobrze że to są plastiki i nie wbije się nikomu żadna drzazga.
-
Dealer2007
- Małomówny

Re: Jakość roku 2008 dla Vetrex,ktoś się pomylił?Ale dlaczego?
....????? Słuchaj kolego, może napisz coś z sensem, poskładaj słowa logicznie itp. Może wtedy uda się tobie sklecić jakieś zdanie które będzie zrozumiałe i sensowne.
Ja nie narzekam i wiem że mają dobrą opinię. Są dobrze zorganizowani logistycznie i mają dobrą opiekę. Natomiast jakości może im pozazdrościć nie jeden producent. Może miałeś jakąś skuchę z ich strony, nie zamierzam się sprzeczać. Natomiast jestem pewny że nie ma ideałów, a jakość produktu, obsługi itp. powinno się postrzegać przez przebieg całej współpracy. I nie ważne czy na tapecie będzie Vetrex, Drutex, Dobroplast czy Oknoplast itd.
Ps. ....kolory..??
... Proszę wskaż mi innych producentów na Vece którzy mają w palecie 8 kolorów podstawowych, i tak bogato wyposażone okno
Ja nie narzekam i wiem że mają dobrą opinię. Są dobrze zorganizowani logistycznie i mają dobrą opiekę. Natomiast jakości może im pozazdrościć nie jeden producent. Może miałeś jakąś skuchę z ich strony, nie zamierzam się sprzeczać. Natomiast jestem pewny że nie ma ideałów, a jakość produktu, obsługi itp. powinno się postrzegać przez przebieg całej współpracy. I nie ważne czy na tapecie będzie Vetrex, Drutex, Dobroplast czy Oknoplast itd.
Ps. ....kolory..??
... Proszę wskaż mi innych producentów na Vece którzy mają w palecie 8 kolorów podstawowych, i tak bogato wyposażone okno
Re: Jakość roku 2008 dla Vetrex,ktoś się pomylił?Ale dlaczego?
Bardzo merytoryczne zarzuty