co z montażami
-
adam górny
- Czytelnik

co z montażami
napiszcie czy to tylko u mnie taka nędza , czy też jest ogólny zastój na rynku montaży ? pozdrawiam Adam.
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: co z montażami
ja od początku miesiąca nie mam ani jednego zamówienia ostatnie 3 okna montuje jutro jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobię luty całkiem nieźle wypadł a marzec 0 zł masakra zaczyna się źle dziać na rynku poczekam jeszcze z tydzien moż esię coś w końcu ruszy
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
taaa..u mnie też małe realizacje...otworzyłem 2 tyg temu salon firmowy i wpało z niego raptem 20 okien ( stan na 10.03 )
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
- sypta197534
- Czytelnik

Za ciekawie nie jest , ale u mnie to chyba nie najgorzej z tego co tu piszecie .
-
adam górny
- Czytelnik

Średnia to pociecha że nie jest za wesoło w naszej branży ale już myślałem że to tylko u mnie .Miejmy nadzieję że ta sytuacja zmieni się niebawem na leprze . dzięki za informacje.
Wiosna będzie wasza!
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Bryndza jest, ale marzec zapowiada mi się w produkcji na jakieś 20% z sezonu w 2008.
Cuś sie rusza.
Cuś sie rusza.
Coś mi się wydaje ze nadchodzi era małych i operatywnych firm, molochy z przerośniętą siecią dystrybucji zaczną kulec .
Jak na pierwszy kwartał jest narazie nie zle oby tak dalej
Jak na pierwszy kwartał jest narazie nie zle oby tak dalej
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.